Gemalen koffie

De smaakbeleving van gemalen koffie is vergelijkbaar met verse koffie uit een traditioneel snelfiltersysteem, maar bij een professionele fresh brew koffiemachine spreken we van een versneld proces zodat je snel kunt genieten van je koffie.

Gemalen koffie bestellen

Ervaar het vertrouwde thuisgevoel op kantoor met onze vers gemalen koffie en fresh brew koffietechniek. Onze gemalen koffie van verse koffiebonen zorgt ervoor dat jouw collega’s en klanten ieder moment van de dag genieten van een kop hoogwaardige kwaliteit koffie.

Wij hebben passie voor koffie en stellen hoge eisen aan kwaliteit. Met een lijn van betrouwbare koffiemachines die tot absolute top behoren én een private coffee label met de beste duurzame koffiebonen, zijn wij van mening dat iedereen kan genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk

Kies voor de koffieautomaat op kantoor uit ons ruime assortiment aan zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde gemalen koffie. Bestel jouw koffie via onze Klanten Portaal of bel de Klantenservice zodat jouw bedrijf continu van goede koffie is voorzien.

Op zoek naar iets anders? Bekijk ook ons ruime assortiment verse koffiebonen en vriesdroog koffie.

Onze Freshbrew en gemalen koffies

C@W Freshbrew Roodmerk

C@W Freshbrew Rainforest

C@W Freshbrew Goudmerk

C@W Classic Strong Gemalen

Fresh brew koffietechniek

Vers gebrande bonen worden in de branderij meteen tot poeder gemalen. In onze Fresh brew koffieautomaten wordt vervolgens met behulp van een mechanische filtertechniek deze poeder gedoseerd, vluchtig samengebracht met een dosis water en door een filter gedrukt. In een mum van tijd is het resultaat een heerlijke verse kop koffie.

Gecertificeerde gemalen koffie

Ons huidig assortiment gemalen koffie bestaat uit een aantal fresh brew koffiemelanges waaronder een 100% gecertificeerde gemalen koffie van het Rainforest Alliance keurmerk. Deze koffies zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in onze professionele fresh brew koffieapparatuur en tevens geschikt voor de gerenommeerde (snel)filterapparatuur.

Voordelen gemalen koffie kopen bij Coffee@Work

  • Ruime keuze aan heerlijke versgemalen koffie
  • 5 jaar service en onderhoud op jouw koffiemachine
  • Op werkdagen vóór 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Geen minimale afname verplichting
Naar vergelijking
Gemalen kwaliteitskoffie

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263