Koffiemachines voor de bouw

Op zoek naar een sterke professionele koffiemachine voor de bouw? Jouw medewerkers in de bouwsector zijn continu in beweging. Er is daarom behoefte aan een snelle – en vooral goede kop koffie. Speciaal voor jou heeft Coffee@Work de beste koffieautomaten voor de bouw geselecteerd. Want na een lekkere kop koffie kunnen alle medewerkers weer met nieuwe energie aan de slag!

Bij Coffee@Work lease, koop of neem je de perfecte koffiemachine in bruikleen. Al onze koffieautomaten zijn volautomatisch en dus gemakkelijk te bedienen. Met een druk op de knop zet je al een heerlijke kop koffie met versgemalen bonen!

Bouw - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven

Keuzehulp koffiemachine voor de bouw

Heb je onze top 3 koffieautomaten bekeken en ben je benieuwd welke koffiemachines uit ons assortiment nog meer bij jouw wensen en behoeften passen?

Kies hieronder jouw huidige situatie zodat wij je goed kunnen helpen met het vinden van een passend zakelijke koffiemachine. Wij denken graag met je mee om tot de beste oplossing voor jouw situatie te komen..

It looks like you do not have JS enabled, which is required to run the form!
Please enable it and reload the page.

Vind een koffieautomaat voor jouw bouwbedrijf

Wij maken je graag wegwijs in de wereld van professionele koffiemachines. Bij aanschaf van een koffieautomaat biedt Coffee@Work volledige koffieservice.

  • Gratis installatie op locatie met uitgebreide gebruikersuitleg
  • Levering van koffie & bijproducten
  • Eigen klantenportaal voor bestelgemak
  • Storingen (op werkdagen) binnen 24 uur opgelost door heel Nederland
  • Gratis service en onderhoud gedurende 60 maanden
  • Gratis telefonische helpdesk
Naar vergelijking