Social impact

Coffee@Work wil graag een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Dit doen wij door middel van diverse initiatieven, zoals het ondersteunen van verschillende goede doelen, het verminderen van de ecologische voetafdruk en investeren in duurzame technologieën. Kies je voor Coffee@Work, dan kies je voor milieubewust!

School to Work programma

Coffee@Work wil met het School to Work programma kinderen over de hele wereld gelijke kansen geven. Ieder kind heeft recht op goed onderwijs, overal en altijd!

Speciaal voor dit goede doel hebben wij een nieuwe duurzame koffie ontwikkeld voor op kantoor. Per verkochte zak koffie doneren wij €1,00 aan de RB Foundation. De RB Foundation realiseert 3 Ambachtsscholen in Zuid-Afrika waar kinderen de kans krijgen om een gecertificeerde beroepsopleiding met stage te volgen.

Clubsponsoring

Coffee@Work sponsort al jaren vele sportverenigingen van verschillende disciplines verspreid over het hele land. Wij waarderen de inzet van de enthousiaste vrijwilligers en dragen de sportverengingen een warm hart toe. Wij hebben een uniek win-win concept voor elke sportvereniging. Op basis van het ledenaantal van de sportvereniging sponsoren wij met een jaarlijks een bedrag. Daarnaast kunnen onze sportverenigingen altijd rekenen op hulp en extra support bij grotere evenementen. Deze afspraken leggen wij vast in een sponsorovereenkomst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons meer dan een label en komt terug in alle facetten binnen Coffee@Work. Het merendeel van onze koffiemelanges is Rainforest Alliance gecertificeerd. Ook ons volledige thee assortiment draagt ditzelfde Rainforest Alliance label. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment energiezuinige espressomachines, sponsoren wij alle sportverenigingen in ons klantenbestand en volgen wij een traject op het gebied van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Lees meer over ons MVO beleid
Goede doelen
Goede doelen

Nog meer goede doelen

Wij sponsoren alle sportverenigingen in ons klantenbestand en wij zijn nauw maatschappelijk betrokken bij verantwoorde initiatieven, zoals: Ronald Mc Donald, Swim for Cancer en Stichting Opkikker. Daarnaast volgen wij een traject op het gebied van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en zijn wij ook partner van MVO Nederland.

Naar vergelijking
Goede doelen

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263