Koffie

Coffee@Work wil voor de klant de 1e keus zijn. Met onze gerichte service, ons brede assortiment volautomatische espressomachines en hoogwaardige kwaliteit koffiemelanges voor de beste prijs, dragen wij al sinds 1998 de zorg over de koffievoorziening bij vele bedrijven, instellingen, scholen en andere organisaties. Transparantie, kwaliteit en vertrouwen zijn de basis voor lange termijn relaties met onze klanten.

Koffie bestellen

Kies uit ons brede assortiment aan zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde, duurzame koffie soorten. Bestel jouw koffie via onze webshop of geef je bestelling door aan onze klantenservice.

Onze koffiesoorten

Koffie

Koffiebonen

Koffie

Gemalen koffie

Koffie

Vriesdroog koffie

Koffie

Rainforest Alliance

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Coffee@Work hoog in het vaandel. Meerdere koffiemelanges en Lipton thee smaken in ons assortiment dragen dan ook het Rainforest label. Het symbool garandeert de duurzaamheid van het product. De Rainforest Alliance- certificatie wordt toegekend aan landbouwbedrijven die aan eisen voldoen die het ecosysteem en alle levende wezens die hiervan afhankelijk zijn, beschermen. Bovendien gaat de certificatie gepaard met economische vooruitgang. De gecertificeerde landbouwers krijgen dankzij het label de mogelijkheid een betere prijs te vragen voor hun product.

Koffie

Overheerlijke koffie en zorgeloos genieten op het werk?

Koffie afnemen bij Coffee@Work is niet alleen lekker, maar ook zorgeloos genieten! Wanneer je uitsluitend alle benodigde koffie- ingrediënten voor in jouw koffieautomaat bij ons betrekt, bieden wij 60 maanden garantie en optimale service & onderhoud op de koffieautomaat.

Naar vergelijking
Koffie

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263