Koffiebonen

Een overheerlijke kop koffie, cappuccino of andere koffievariëteit begint met verse koffiebonen. Coffee@Work heeft een ruim assortiment aan zorgvuldig
op kwaliteit geselecteerde espresso koffiebonen geschikt voor onze volautomatische espressomachines.

Koffiebonen

Verse koffiebonen

Geniet elke dag van verantwoorde kwaliteitskoffie op kantoor met onze verse koffiebonen. Onze bonenmelanges worden op smaak ontwikkeld, in de juiste melange gebrand en beproefd door onze eigen experts. Onze kwaliteitscontroleur ziet toe op het gehele proces. Door deze aandacht voor onze koffiebonen kunnen wij de meest constante smaak garanderen.

Wij hebben passie voor koffie en stellen hoge eisen aan kwaliteit. Met een lijn van betrouwbare koffiemachines die tot absolute top behoren én een private coffee label met de beste duurzame koffiebonen, zijn wij van mening dat iedereen kan genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk.

Kies uit ons brede assortiment aan zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde koffiebonen. Bestel jouw koffie via onze webshop of neem contact op met de klantenservice zodat jouw bedrijf continu van goede koffie is voorzien.

Op zoek naar iets anders? Bekijk ook ons ruime assortiment gemalen koffie en vriesdroog koffie.

Onze koffiebonen

Koffiebonen

Selezione d’oro
koffiebonen

Koffiebonen

Selezione Classico 100% Arabica koffiebonen

Koffiebonen

Rainforest
koffiebonen

Koffiebonen

Biologische
koffiebonen mild

Koffiebonen

Café Sincero
Ameno

Koffiebonen

Café Sincero
Inteiro

DUURZAME KOFFIEBONEN VOOR HET
GOEDE DOEL

Speciaal voor dit goede doel hebben wij nieuwe duurzame koffie ontwikkeld voor op kantoor. Per verkochte zak koffie doneren wij €1,00 aan de RB Foundation. De RB Foundation realiseert 3 Ambachtsscholen in Zuid-Afrika waar kinderen de kans krijgen om een gecertificeerde beroepsopleiding met stage te volgen.

Zo genieten jullie van duurzame kwaliteitskoffie op het werk en dragen we samen bij aan een betere toekomst. Ben je nog geen klant bij ons maar wil je de RB Foundation wel steunen? Ook dan kun je onze koffiebonen bestellen en bijdragen aan dit goede doel.

Meer weten?

Koffiebonen

Espresso koffietechniek

In onze volautomatische espressomachine worden de bonen gemalen tot fijne poeder om vervolgens in de juiste dosering en onder hoge druk tot een verse kop espresso met de alom bekende goudgele crème laag te worden bereid.

100% gecertificeerde espressobonen

Onder ons Coffee@Work en Café Sincero label leveren wij o.a. biologische koffiebonen en 100% gecertificeerde espressobonen van het Rainforest Alliance keurmerk. Niet enkel een lekkere, maar dus ook een verantwoorde keuze.

Koffiebonen

Voordelen koffiebonen kopen bij Coffee@Work

  • Ruime keuze aan heerlijke verse koffiebonen
  • 5 jaar service en onderhoud op jouw koffiemachine
  • Op werkdagen vóór 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Geen minimale afname verplichting
Naar vergelijking
Koffiebonen

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263