Koffie voor een betere toekomst

Coffee@Work wil samen met jou bijdragen om kinderen over de hele wereld gelijke kansen te geven. Ieder kind heeft recht op goed onderwijs, overal en altijd! Door corona zijn nog meer kinderen thuis komen te zitten, waardoor de afstand met de samenleving alleen maar groter wordt.

Ga naar de webshop

Mag jouw kop koffie meewerken aan een betere toekomst?

School to work

Koffiebonen bestellen?
Ja, ik wil graag ook een steentje bijdragen

Coffee@Work steunt

School to work
School to work
School to work
School to work
School to work

Duurzame koffie voor het goede doel

Speciaal voor dit goede doel hebben wij nieuwe duurzame koffie ontwikkeld voor op kantoor. Per verkochte zak koffie doneren wij €1,00 aan de RB Foundation. De RB Foundation realiseert 3 Ambachtsscholen in Zuid-Afrika waar kinderen de kans krijgen om een gecertificeerde beroepsopleiding met stage te volgen.

Zo genieten jullie van duurzame kwaliteitskoffie op het werk en dragen we samen bij aan een betere toekomst. Ben je nog geen klant bij ons maar wil je de RB Foundation wel steunen? Ook dan kun je onze koffiebonen bestellen en bijdragen aan dit goede doel.

School to work

School to Work koffie

School to Work bonenmelange (100% rainforest)
Verse koffiebonen, geschikt voor alle espressoapparatuur.

Inhoud: 750 gram bonen netto per zak.
Artikelnummer: 12010010
Smaakindicatie: Mild en aromatisch van smaak.

Bestellen
School to work

RB Foundation

De RB Foundation (Ruud Boekhoorn Foundation) is in 2019 geïnitieerd met als doel het tot stand brengen, in stand houden en financieel ondersteunen van voorzieningen voor de ontwikkeling van gemeenschappen.

Op dit moment is de stichting bezig met de voorbereidingen voor de bouw van een ambachtsschool in Groblersdal, 2 uur rijden van Johannesburg, in Zuid-Afrika. Hier staan de drie ambachten timmeren, schilderen en metselen centraal.

School to work
Naar vergelijking
School to work

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263