Cacaoproducten

Wil je naast koffie en thee ook warme chocolademelk aan kunnen bieden? Kies voor onze eersteklas Coffee@Work cacaomix; zet met één druk op de knop een overheerlijke kop chocolademelk, of kies voor onze chocostick; even los roeren in een beker warme melk of water en je maakt in een handomdraai de lekkerste warme chocolade verwennerij!

Warme chocolademelk op kantoor 

Met onze eersteklas cacaoproducten zet jij in een handomdraai een heerlijk kop warme chocolademelk voor jouw collega’s en gasten. Afhankelijk van de koffiemachine kun je kiezen voor onze overheerlijke Coffee@Work cacaomix of handige chocosticks. Onze cacaoproducten zijn perfect voor de échte liefhebber van warme choco. 

Bestel jouw favoriete cacaoproducten in onze webshop of geef je bestelling telefonisch door via de klantenservice.

Cacaoproducten - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven

Coffee@Work Cacaomix

Met onze eigen cacaomix komt de lekkerste warme chocolademelk uit jouw Coffee@Work koffiemachine. Deze cacaomix is een zorgvuldig samengesteld cacaofantasie volgens authentiek recept. De hoge kwaliteit van de geselecteerde cacaobonen garanderen de volle smaak van puur genieten!

Cacaoproducten - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven

Chocosticks

Geen cacao in de koffiemachine? Dan zijn onze chocosticks een perfect alternatief! Met onze losse chocosticks ben je altijd zeker van een perfecte dosering, smaak en gemak: Roer de cacaopoeder in een kop heet water of warme melk en geniet van de volle smaak van chocolademelk!

Cacaoproducten - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven

Waarom Coffee@Work?

  • Eerlijk advies op maat en transparantie met betrekking tot kosten en verwachtingen
  • Garantie, service, onderhoud en telefonische helpdesk
  • Koffie en overheerlijke koffievariëteiten van superieure kwaliteit
  • Ingrediënten franco aan huis geleverd
  • Betrouwbare koffiemachine kopen of leasen
Naar vergelijking