Graag eerst een proefplaatsing?

Geen probleem! Wij snappen dat je zeker wilt weten dat onze koffie bij jou en je collega’s in de smaak valt.

Wil je zeker weten of onze koffiemachine, koffie en service aan jouw verwachtingen zullen voldoen? Wij laten je graag kennismaken met ons en plaatsen een koffieautomaat één week gratis bij jou op het werk. Op basis van jouw situatie, wensen en behoeften zullen wij één van onze koffiemelanges adviseren en stellen onze Barista’s jouw koffiemachine perfect af.

Proefplaatsing aanvragen

Proef de koffie en probeer een professionele koffiemachine vrijblijvend uit

Gratis proefplaatsing

Heb je een koffiemachine gevonden? Maar twijfel je of hij wel aan jouw behoeften en wensen voldoet? Dan kun je bij ons kiezen voor een gratis proefplaatsing.

We zetten volledig vrijblijvend de gekozen koffiemachine binnen 5 werkdagen bij jou op de werkvloer. Zo kunnen jullie in alle rust onze koffiemachine, koffie en service uitproberen. Ben je helemaal tevreden? Dan laten we de koffiemachine staan. Ben je toch niet overtuigd? Geen probleem! Dan halen we hem gewoon weer op.

 • Gratis proefplaatsing binnen 5 werkdagen bij jou op je werkplek
 • Proef en ervaar onze duurzame koffiemelanges
 • Laat jezelf en je collega’s overtuigen

Overweeg je een koffiemachine te kopen, te leasen of in bruikleen te nemen bij Coffee@Work?

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal werknemers*

Direct een vrijblijvende proefplaatsing aanvragen

Wil jij ook onze koffie en koffiemachine uitproberen tijdens een proefplaatsing? Vink dan deze optie aan en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Gratis proefplaatsing

Coffee@Work concept

Coffee@Work is een totaalleverancier en biedt jou een complete oplossing voor de koffiebehoeften. Dit omvat niet alleen de levering van koffie en koffiemachines, maar ook diensten zoals onderhoud en reparatie, advies over bereiding en de levering van benodigdheden zoals suiker en melk. Met dit koffieconcept haal je gemak ‘in huis’ en wordt alles voor je geregeld.

Betrouwbare koffiemachines

Wij hebben een groot aanbod professionele en betrouwbare koffiemachines voor bedrijven uit alle sectoren.

 • Energiezuinige machines
 • Energiezuinige machines
 • Makkelijk te reinigen
Offerte aanvragen

Heerlijke koffie

We hebben een breed scala aan koffiesmaken en -soorten om aan verschillende voorkeuren en smaakprofielen te voldoen.

 • Kwaliteitskoffie
 • Duurzaamheid
 • Breed assortiment
Offerte aanvragen

Inclusief onderhoud

Wij onderhouden, repareren en verhelpen eventuele storingen: De perfecte combinatie van onze hoogwaardige producten en onze unieke service.

 • Eigen technische dienst
 • Efficiëntie en betrouwbare monteurs
 • Servicepakket
Offerte aanvragen

Heerlijke koffie en betrouwbare koffiemachines van de beste kwaliteit

Haal het beste uit de koffieboon met een professionele en betrouwbare koffiemachine. Zo zet je gemakkelijk zelf de lekkerste koffie.

Onze koffiemachines beschikken over energiebesparende technologie en hebben een lange levensduur, mits de machine natuurlijk goed onderhouden wordt. Met een ruim assortiment aan diverse kwaliteitsmachines, zit er altijd een geschikte koffieautomaat bij voor jouw bedrijf.

Bekijk alle koffiemachines
Gratis proefplaatsing
Gratis proefplaatsing

Wie is Coffee@Work?

Wij hebben passie voor koffie en stellen hoge eisen aan kwaliteit.

Met een lijn van betrouwbare koffiemachines die tot absolute top behoren én een private coffee label met duurzame koffiebonen, zijn wij van mening dat iedereen kan genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk.

Ons team is Barista SCAE Level 1 gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen, want wij geloven dat koffie veel meer is dan het drukken op een knop. Je mag van ons verwachten dat wij kennis hebben over verschillende koffiebonen, en in staat zijn om constante kwaliteit van koffie te leveren. Met dit all-in-one koffieconcept word jij volledig ontzorgd.

Meer over ons
Naar vergelijking
Gratis proefplaatsing

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263