Café Sincero

Café Sincero is verantwoorde koffie van Baristakwaliteit. Met deze kwaliteitskoffie laat jij je medewerkers en klanten genieten van duurzame koffie. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in alles wat wij doen.

Café Sincero

Eerlijke koffie van Baristakwaliteit

Café Sincero betekent oprechte koffie. De koffiebonen zijn dan ook 100% afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. De koffie wordt hiermee op een verantwoorde wijze geproduceerd waarbij rekening wordt gehouden met mens en milieu. Deze koffie draagt dus een steentje bij aan bescherming van het regenwoud en het welzijn en het inkomen van arbeiders. Het assortiment bestaat uit twee uiterst zorgzaam geselecteerde kwaliteitsbonen.

Café Sincero

Café Sincero
Ameno

Café Sincero

Café Sincero
Inteiro

Onbezorgde koffiebeleving

Wij combineren onze koffie graag met een complete koffiebeleving van Café Sincero. Het assortiment bestaat uit: porseleinen kop en schotels, diverse maten duurzame to-go-bekers, melkcups en Fairtrade suikersticks. Daarnaast hebben wij voldoende andere middelen om een sfeervolle koffiecorner te creëren. Met het aanbieden van verantwoorde kwaliteitskoffie en de juiste ambiance komen je klanten graag terug.

Café Sincero

Waarom kiezen voor Café Sincero?

  • 100% Rainforest Alliance gecertificeerde koffiemelanges
  • Baristakwaliteit koffie
  • Betrouwbare professionele en duurzame koffiemachines
  • Optimale service voor een onbezorgde koffiebeleving
  • Persoonlijk en passend advies
Afspraak maken

Overweeg je een koffiemachine te kopen, te leasen of in bruikleen te nemen bij Coffee@Work?

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal werknemers*

Direct een vrijblijvende proefplaatsing aanvragen

Wil jij ook onze koffie en koffiemachine uitproberen tijdens een proefplaatsing? Vink dan deze optie aan en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Café Sincero

Naar vergelijking
Café Sincero

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263