Reparaties en Onderhoud

Coffee@Work werkt uitsluitend met een eigen service -team, bestaande uit betrokken en gemotiveerde mensen die allen periodieke trainingen ondergaan en in het bezit zijn van een Barista-certificaat.

Reparatie en onderhoud

Op alle koffiemachines uit het assortiment van Coffee@Work geldt een garantieperiode van 12 maanden. Bij uitsluitend rechtstreekse en exclusieve koffieafname bij Coffee@Work wordt deze garantieperiode automatisch verlengd naar 60 maanden. Naar intensiteit van machine- gebruik, wordt er gemiddeld één keer per jaar preventief onderhoud gedaan en vervangen wij het filterpatroon.

Garantie

Wij bieden jou 60 maanden garantie, service en (preventief) onderhoud op jouw nieuwe Coffee@Work koffieautomaat wanneer je uitsluitend alle benodigde ingrediënten bij ons betrekt. Wij stellen geen minimale afname, maar vragen je wel uitsluitend onze ingrediënten in de koffieautomaat te gebruiken. Alleen dan kan Coffee@Work jou een goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van onze koffiemelanges garanderen. Afhankelijk van de intensiteit van gebruik van jouw koffieautomaat wordt er minimaal één keer per jaar een noodzakelijk preventieve onderhoudsbeurt gedaan aan jouw koffiesysteem. Daarnaast wordt jaarlijks het filterpatroon van het waterfilter vervangen.

Technische vraag of probleem?

Mail je vraag naar info@coffeeatwork.nl en wij zullen z.s.m. met een passend antwoord komen.

Bij een dringende technische vraag of technisch probleem, kun je gebruik maken van onze telefonische helpdesk. Bel gratis naar 0800-2255263 en je wordt direct geholpen. De telefonische helpdesk is te bereiken op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Fatale storingen worden op werkdagen binnen 24 uur opgelost.

Wil je overheerlijke koffie op de werkvloer en genieten van 5 jaar service, onderhoud en garantie? Maak dan een afspraak met één van onze koffiespecialisten voor een vrijblijvend advies op maat.

Afspraak maken
Naar vergelijking
Reparatie & onderhoud

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263