Over Coffee@Work

Als koffie-expert leveren wij heerlijke, duurzame koffie en betrouwbare professionele koffieapparatuur op basis van eerlijk advies op maat.

Ons eigen team van ervaren monteurs zorgt voor een perfecte installatie en afstelling van de koffiemachine. Daarnaast zorgen wij voor periodiek onderhoud en levering van koffie, thee en bijproducten. Dat noemen wij volledige koffie-ontzorging.

Leer ons beter kennen

Bij Coffee@Work hebben wij een passie voor koffie en stellen hoge eisen aan kwaliteit.

Wij zijn een familiebedrijf dat zich al meer dan 25 jaar onderscheidt door betrouwbare koffiemachines, verantwoorde kwaliteitskoffie en een snelle, optimale service te leveren.

Over ons

Hoge klanttevredenheid

(8.7 obv 500+ reviews)

Over ons

Al onze medewerkers zijn Barista SCAE Level 1

Over ons

Eigen team van ervaren monteurs

Over ons

Al meer dan 25 jaar ervaring

Over ons

Maatschappelijk betrokken

Verantwoord kiezen

Wij hebben passie voor koffie en stellen hoge eisen aan kwaliteit. Met een lijn van betrouwbare koffiemachines die tot absolute top behoren én een private coffee label met de beste duurzame koffiebonen, zijn wij van mening dat iedereen kan genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk.
Over ons

Barista

Ons team is Barista SCAE Level 1 gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen, want wij geloven dat koffie veel meer is dan het drukken op een knop. Je mag van ons verwachten dat wij kennis hebben over verschillende koffiebonen, en in staat zijn om constante kwaliteit van koffie te leveren.
Over ons

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons meer dan een label en komt terug in alle facetten binnen Coffee@Work.

Het merendeel van onze koffiemelanges is Rainforest Alliance gecertificeerd. Ook ons volledige thee assortiment draagt ditzelfde Rainforest Alliance label. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment energiezuinige espressomachines, sponsoren wij alle sportverenigingen in ons klantenbestand en volgen wij een traject op het gebied van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Lees meer over ons MVO beleid
Over ons
Over ons

Werken bij Coffee@Work?

Ben jij een koffie-liefhebber en staat dienstverlening bij jou hoog in het vaandel?

Bekijk dan onze actuele vacatures of mail ons met je cv en motivatiebrief.

Vacatures
Naar vergelijking
Over ons

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263