Het koffieconcept van Coffee@Work

Met het all-in-one koffieconcept wordt alles voor je geregeld. Je wordt door ons volledig ontzorgd terwijl jij kunt genieten van heerlijke, duurzame koffie op het werk. Met Coffee@Work haal je gemak ‘in huis’. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Koffieconcept

Wil jij ook kwaliteit, gemak en tijdswinst?

Iedereen heeft het druk en dat snappen wij! Om jouw leven makkelijker te maken kan je met dit concept iedere dag zorgeloos genieten. Van een heerlijke bak koffie, thee, warme choco of soep. Wij hebben alles in huis om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken!

Wij zijn een totaalleverancier en daarom kunnen wij jou een complete oplossing aanbieden. Dit omvat niet alleen de levering van koffie en koffiemachines, maar ook diensten zoals onderhoud en reparatie van de apparatuur, advies over bereiding en de levering van benodigdheden zoals filters, suiker en melk.

 

Volledige koffieservice

Bij aanschaf van een koffieautomaat biedt Coffee@Work jouw bedrijf volledige koffieservice. Dit houdt in:

  • Installatie op locatie met uitgebreide gebruikersuitleg
  • Afstellen op de juiste smaak
  • Levering van koffie & bijproducten
  • Storingen (op werkdagen) binnen 24 uur opgelost
  • Service en onderhoud
  • Eigen klantenportaal voor bestelgemak

Jouw vijf voordelen wanneer je voor Coffee@Work kiest

Gemak en tijdwinst:
Door te kiezen voor een totaal koffieleverancier, heb je slechts één leverancier nodig voor al je koffie gerelateerde behoeften. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment in thee en soep. Geen gedoe met het bestellen van producten bij verschillende leveranciers en het regelen van verschillende contracten en betalingen.

Kwaliteit en smaakconsistentie:
Wij kunnen jou voorzien van een brede selectie van verschillende soorten koffie en koffieapparatuur. Dit zorgt ervoor dat je altijd de beste kwaliteit koffie kunt serveren en de smaakconsistentie kunt handhaven.

Kostenbesparing:
Door gebruik te maken van een totaal koffieleverancier, bespaar je op de kosten van het kopen van verschillende soorten koffie en koffieapparatuur bij verschillende leveranciers. Bovendien helpen sommige koffieleveranciers je ook kosten te besparen door je te voorzien van advies en ondersteuning bij het beheersen van je koffiebudget.

Ondersteuning:
Coffee@Work biedt veel meer dan alleen koffie en koffiemachines. Wij bieden ook ondersteuning om ervoor te zorgen dat jij de perfecte koffie serveert. Daarnaast geven we onderhoudstips en bieden we reparatieservices aan in het geval van een defect.

Duurzaamheid:
Wij hebben een sterke focus op duurzaamheid. Dit betekent dat waar mogelijk we zo ethisch mogelijk inkopen en ook duurzame en energiezuinige koffiemachines aanbieden. Door te kiezen voor een totaal koffieleverancier, draag je bij aan een duurzamere toekomst voor de koffie-industrie.

Telefonische helpdesk

Bij een dringende technische vraag of een technisch probleem kun je gratis gebruik maken van onze telefonische helpdesk. Bel naar 0800-2255263 en je wordt direct geholpen. De telefonische helpdesk is te bereiken op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Daarnaast kun je te allen tijden mailen naar info@coffeeatwork.nl en wij zullen zo snel mogelijk met een passend antwoord komen.

Levering koffie, thee en meer

Je kunt op verschillende manieren worden voorzien van koffie, thee en andere bijproducten:

Je kunt inloggen op jouw eigen Coffee@Work omgeving en de gewenste producten bestellen. De bestelling wordt boven 100 euro gratis bezorgd en indien gewenst de volgende dag bezorgd op locatie.

Jouw bestelling kan ook telefonisch worden doorgegeven. Bel gratis naar 0800-2255263.

Naar vergelijking
Koffieconcept

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263