Vriesdroog koffie

Ons assortiment vriesdroog koffie is samengesteld uit uitsluitend de beste kwaliteit Arabica en Robusta koffiebonen en bestaat uit een aantal instant koffiemelanges waaronder de Excelente UTZ vriesdroog koffie. Deze koffies zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in onze professionele instant koffieapparatuur.

Instant koffie bestellen

Instant koffie is een andere benaming voor vriesdroog koffie. Onze kwaliteitskoffie wordt na het malen van de bonen direct gezet, gedroogd tot grove korrels en verpakt. Zodra er in de koffiemachine water wordt toegevoegd aan de instant koffie, ontstaat er een heerlijke kop koffie.

Wij hebben passie voor koffie en stellen hoge eisen aan kwaliteit. Met een lijn van betrouwbare koffiemachines die tot de absolute top behoren én een private coffee label met de beste duurzame koffiebonen, zijn wij van mening dat iedereen kan genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk.

Kies uit ons brede assortiment aan zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde koffiebonen. Bestel jouw koffie via onze Klanten Portaal of neem contact op met de Klantenservice zodat jouw bedrijf continu van goede koffie is voorzien.

Op zoek naar iets anders? Bekijk ook ons ruime assortiment gemalen koffie en verse koffiebonen.

Onze vriesdroog koffie

C@W Premium

C@W Goudmelange 100% Arabica

Vriesdroog koffie

Fairtrade Instant

Voordelen vriesdroog koffie kopen bij Coffee@Work

  • Ruime keuze aan heerlijke vriesdroog koffie
  • 5 jaar service en onderhoud op jouw koffiemachine
  • Op werkdagen vóór 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Mogelijkheid om bijproducten te bestellen
  • Geen minimale afname verplichting

Instant koffietechniek

Bij de instant koffietechniek wordt geconcentreerde koffie gefabriceerd tot vriesdroog korrels. Deze poederkoffie wordt in de juiste verhouding met heet water van de juiste temperatuur gemengd in de mengbekers van de koffiemachine. Als het product na de juiste mengtijd de juiste smaak heeft, loopt het kant en klare koffieproduct in het kopje.

Instant koffiemachines
Naar vergelijking
Vriesdroog koffie

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263