Coronaproof catering

Ben je op zoek naar een coronaproof oplossing voor de catering bij jou op kantoor? Dan is het nieuwe full-service cateringaanbod met een professionele koffie, thee- en soepautomaat van Coffee@Work een handige, hygiënische en veilige oplossing.

Met ons brede assortiment volautomatische koffiemachines en hoogwaardige kwaliteit koffiemelanges dragen wij al sinds 1998 de zorg over de cateringvoorziening bij vele bedrijven, instellingen, scholen en andere organisaties.

Coronaproof catering

Kosten besparen op catering

Ook in de corona periode wil je je medewerkers en klanten kunnen voorzien van catering op kantoor. Maar met de nieuwe manier van werken kan het een behoorlijke uitdaging zijn om dit volgens hygiënische maatregelen te doen. Het nieuwe full-service cateringaanbod van Coffee@Work is een goedkope coronaproof oplossing voor catering. Met onze professionele koffiemachine kun je kosten besparen op de cateringskosten voor dranken en toch verse koffie, thee en soep aanbieden.

Coronaproof catering in bruikleen

Omdat wij goed begrijpen dat sommige bedrijven en ondernemers in deze periode niet in één keer in de aankoop van nieuwe catering willen investeren, hebben wij een duurzame catering oplossing bedacht. Bij Coffee@Work kun je naast zakelijk een koffieautomaat kopen of leasen, nu ook een koffieautomaat in bruikleen nemen. Op deze manier hoef je zelf niet in een nieuwe koffiemachine te investeren en heb je een professionele koffieautomaat in bruikleen voor de periode die voor jouw bedrijf van toepassing is.

Wil je weten of onze coronaproof catering in bruikleen iets voor jou is? Bekijk onze keuzehulp.

Duurzame koffie en thee

Met Coffee@Work krijg je naast lekkere ook duurzame koffie en thee. Het merendeel van onze koffiemelanges en het volledige thee assortiment is Rainforest Alliance gecertificeerd. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment energiezuinige koffiemachines en zijn wij maatschappelijk betrokken.

Wil je meer informatie over onze werkwijze? Bekijk ons MVO-beleid.

Service en onderhoud

Wij leveren onze koffieautomaten uit voorraad en kunnen deze in de regel binnen 7 werkdagen plaatsen. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel de corona oplossing voor catering bij jou op kantoor realiseren. Waar dan ook in Nederland installeren onze ervaren monteurs, die eveneens gediplomeerd Barista zijn, de koffiemachine gratis bij jou op de werkvloer. Jouw koffieautomaat wordt vervolgens perfect afgesteld op de koffiemelange zodat jij en jouw collega’s te allen tijde kunnen vertrouwen op dezelfde overheerlijke kop koffie.

Ontdek de verschillende koffiemachines uit ons ruime assortiment. Zo is er altijd een apparaat die aansluit bij jouw catering wensen en die van je werknemers. Al onze koffiemachines zijn makkelijk te bedienen. Met één druk op de knop zet je al een heerlijke espresso, latte of cappuccino.

Coronaproof catering

 Vind een koffieautomaat voor jouw kantoor

Wij maken je graag wegwijs in de wereld van professionele koffiemachines. Bij aanschaf van een koffieautomaat biedt Coffee@Work volledige koffieservice.

  • Gratis installatie op locatie met uitgebreide gebruikersuitleg
  • Levering van koffie & bijproducten
  • Eigen klantenportaal voor bestelgemak
  • Storingen (op werkdagen) binnen 24 uur opgelost door heel Nederland
  • Gratis service en onderhoud gedurende 60 maanden
  • Gratis telefonische helpdesk

Klanten over ons

Coronaproof catering

Overweeg je ook een coronaproof oplossing voor jouw catering?

[contact-form-7 id=”23322″]
[contact-form-7 id=”23320″]
[contact-form-7 id=”23323″]
Naar vergelijking
Coronaproof catering

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263