Duurzame vervanging voor cateringbedrijf

Ben je op zoek naar een goedkope en duurzame vervanging voor de catering bij jou op kantoor? Dan is een professionele full-service koffie, thee- en soepautomaat van Coffee@Work een handige en slimme oplossing.

Met ons brede assortiment volautomatische koffiemachines en hoogwaardige kwaliteit koffiemelanges en bijproducten, dragen wij al sinds 1998 de zorg over de cateringvoorziening bij vele bedrijven, instellingen, scholen en andere organisaties.

Vervanging voor catering

Bespaar op cateringskosten

Ook in deze periode wil je je medewerkers en klanten kunnen voorzien van catering op kantoor. Maar met alle onzekerheid kan dit een behoorlijke uitdaging zijn. Met een professionele koffieautomaat van Coffee@Work kun je flink besparen op je cateringskosten en toch verse koffie, thee en soep aanbieden.

Een professionele koffiemachine in bruikleen

Omdat wij goed begrijpen dat sommige bedrijven en ondernemers in deze periode niet in één keer in de aankoop van een professionele koffieautomaat willen investeren, hebben wij een goedkope en duurzame catering oplossing bedacht. Bij Coffee@Work kun je naast zakelijk een koffieautomaat kopen of leasen, nu ook een koffieautomaat in bruikleen nemen. Op deze manier hoef je zelf niet in een nieuwe koffiemachine te investeren en heb je een professionele koffieautomaat in bruikleen.

Wil je weten of een koffieautomaat in bruikleen iets voor jou is? Bekijk onze keuzehulp.

Duurzame koffie en thee

Met Coffee@Work krijg je naast lekkere koffie, ook duurzame koffie. Het merendeel van onze koffiemelanges en het volledige theeassortiment is Rainforest Alliance gecertificeerd. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment energiezuinige koffiemachines en zijn wij maatschappelijk betrokken.

Wil je meer informatie over onze werkwijze? Bekijk ons MVO-beleid.

Service en onderhoud

Wij leveren onze koffieautomaten uit voorraad en kunnen deze in de regel binnen 7 werkdagen plaatsen. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel vervanging voor de catering bij jou op kantoor realiseren. Waar dan ook in Nederland installeren onze ervaren monteurs, die eveneens gediplomeerd Barista zijn, de koffiemachine gratis bij jou op de werkvloer. Jouw koffieautomaat wordt vervolgens perfect afgesteld op de koffiemelange zodat jij en jouw collega’s te allen tijde kunnen vertrouwen op dezelfde overheerlijke kop koffie.

Ontdek de verschillende koffiemachines uit ons ruime assortiment. Zo is er altijd een apparaat die aansluit bij jouw wensen en die van je werknemers. Al onze koffiemachines zijn makkelijk te bedienen. Met één druk op de knop zet je al een heerlijke espresso, latte of cappuccino.

Vervanging voor catering

 

Vind een koffieautomaat voor jouw kantoor

Wij maken je graag wegwijs in de wereld van professionele koffiemachines. Bij aanschaf van een koffieautomaat biedt Coffee@Work volledige koffieservice.

  • Gratis installatie op locatie met uitgebreide gebruikersuitleg
  • Levering van koffie & bijproducten
  • Eigen klantenportaal voor bestelgemak
  • Storingen (op werkdagen) binnen 24 uur opgelost door heel Nederland
  • Gratis service en onderhoud gedurende 60 maanden
  • Gratis telefonische helpdesk

Klanten over ons

Vervanging voor catering

Overweeg je ook een duurzame vervanging voor jouw catering?

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal werknemers*

Naar vergelijking
Vervanging voor catering

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263