Goede koffie op het werk: een belangrijk visitekaartje!

Goede koffie op het werk: een belangrijk visitekaartje!

In ieder bedrijf vind je er wel één, groot of klein: een koffiemachine. Uiteraard, want koffie is een must op de werkvloer. Goede koffie welteverstaan, want de slechte variant verpest het humeur van alle koffieliefhebbers op de werkvloer. En toch kan het zomaar gebeuren dat de koffie op je werk ronduit niet te drinken is. Dat is jammer, want voor je bedrijf is het een belangrijk visitekaartje.

Niet alleen in de horeca of thuis zijn we in de gelegenheid om de heerlijkste espresso, latte of cappuccino te drinken. Koffie op het werk is minstens zo belangrijk geworden. Een slecht bakje pleur op het werk is voor velen een heet hangijzer. Steeds meer bedrijven zien gelukkig in dat kwaliteitskoffie direct leidt tot tevreden werknemers, en dat het een belangrijk visitekaartje is naar klanten die het bedrijf komen bezoeken.

De werkdag begint met koffie

Op het werk begint de dag voor veel mensen met een kop koffie, maar ook bij vrijwel elke bespreking of onderhandeling slaan wij graag onze handen om een warme kop. Belangrijke beslissingen worden genomen met koffie op tafel, en elke afspraak of gesprek begint met de vraag of je koffie wilt. Koffie op het werk staat meestal niet bekend als de lekkerste, maar waarom zou je daar geen verandering in brengen? De werkdag begint met écht lekkere koffie nou eenmaal een stuk prettiger. Je doet er je medewerkers een plezier mee, je kunt je klanten nog eens verrassen en je draagt met de zuivere koffiemelanges ook nog eens bij aan een duurzame wereld. Wat wil je nog meer?

Koffie als visitekaartje

Koffie is vaak één van de eerste dingen die indruk maakt op je klanten en contacten. Het is als een visitekaartje voor je bedrijf. Als er klanten bij je bedrijf komen, krijgen ze als eerste koffie aangeboden. Een goede indruk maak je niet met een slechte bak. Een eerste indruk is heel belangrijk en als je koffie niet te drinken is dan heb je veel goed te maken. Een goed begin is het halve werk, dus zorg dat je met kwaliteitskoffie meteen een goede eerste indruk achterlaat bij de klant. Wil jij ook de kwaliteitskoffie van Coffee@Work ervaren? Vraag dan hier een gratis proefplaatsing aan voor de beste koffie voor op het werk.

De beste koffie voor op het werk

Met het aanbieden van een kop koffie breng je kortom veel voordelen teweeg. Het zorgt voor meer productiviteit, tevredenheid, sociale interactie en letterlijk een warm welkom. Het is daarom van belang om te investeren in goede koffie en daarmee een goede koffiemachine. Probeer daarom net even die extra tijd te nemen in het kiezen van de juiste machine die bij jouw onderneming past. Want uiteindelijk haal je als ondernemer meer rendement uit een kopje koffie dan je in eerste instantie denkt. Wil jij meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Naar vergelijking
Goede koffie op het werk: een belangrijk visitekaartje!

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263