Koffieapparatuur

Voor moderne koffieapparatuur gaat u naar de specialist, Coffee@Work!

Sinds 1997 is Coffee@Work het adres voor een professionele koffieapparatuur. Coffee@Work is een flexibele organisatie die veel waarde hecht aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met koffieapparatuur van Coffee@Work bent u verzekerd van overheerlijke koffie! Laat u informeren door één van onze verkoopadviseurs en kies voor de koffiezetmethode die perfect past bij uw bedrijf.

Met een koffieapparatuur van Coffee@Work kiest u niet alleen voor overheerlijke koffie, maar ook voor kwaliteit, vlotte bevoorrading en een snel & deskundig serviceteam. of u nou kiest voor koffieapparatuur geschikt voor koffiebonen, verse filter- of vriesdroog koffie, wij garanderen u de beste koffiekwaliteit!

Coffee@Work levert ook koude drankenautomaten voor gekoelde fruitdranken en water. Voor het serveren van Cup a Soup of warme chocolademelk kunt u ook bij ons terecht.

De koffieapparatuur wordt regelmatig onderhouden door ons eigen serviceteam en eventuele storingen worden binnen 24 uur verholpen. Zo kunt u uw klanten, bezoekers en medewerkers altijd voorzien van versgezette koffie!

Bent u geïnteresseerd in onze professionele koffieapparatuur ?
Voor een proefplaatsing of meer informatie over onze koffieapparatuur neemt u contact op via ons contactformulier.

Bekijk alle Koffieapparatuur

Bel me terug