Kom ook proeven

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor op het werk en wil je weten hoe onze koffies smaken? Bij ons in het proeflokaal in Barneveld kun je machines testen en verschillende duurzame koffies proeven. Ontdek tijdens de koffieproeverij samen met je collega’s wat jullie favoriete koffie is. Proef en ervaar alle melanges: een leuke en een unieke ervaring!

Ja, ik wil graag een koffieproeverij

Koffies proeven

Tijdens een koffieproeverij leer je meer over koffie. Je krijgt diverse soorten koffies te proeven en maakt kennis met de verschillende smaken en aroma’s. In het proeflokaal maak je kennis met onze verschillende verantwoorde en duurzame koffiemelanges: hou je van sterk en intens of juist van zacht? Wij laten je graag de verschillen proeven en zo kunnen we ontdekken welke smaak het beste bij je past.

Verschillende machines testen

Welke koffiemachine het beste bij je past, kan afhankelijk van jouw organisatie en gebruik, heel verschillend zijn. In het proeflokaal hebben wij een uitgebreid assortiment koffiemachines staan die je zelf kunt testen.
Wij vertellen je graag meer over de verschillende machines en geven je graag advies op maat. Zo vinden wij samen de koffiemachine die het beste bij jouw bedrijf past!

Naar vergelijking