Thee op het werk

Naast overheerlijke koffie zorgen onze koffiemachines ook voor een lekkere kop thee op het werk. Op deze manier kun je met één machine zowel de koffie- als theeliefhebber bedienen. Voor de theeliefhebber op het werk bieden wij twee prachtige theelijnen van Lipton: de Exclusive selection en de Feel Good selection.

Ontdek de verschillende koffie en thee machines uit ons ruime assortiment. Zo is er altijd een apparaat dat aansluit bij jouw wensen en die van de werknemers. Bij Coffee@Work kun je zakelijk een koffie en thee machine leasen of kopen. Al onze machines zijn makkelijk te bedienen. Met één druk op de knop zet je snel een heerlijke kop thee voor jou en jouw collega’s.

Variëren met thee op kantoor

Voor de echte theeliefhebber op het werk bieden wij twee prachtige theelijnen van Lipton: de Exclusive selection en de Feel Good selection. Met dit uitgebreide assortiment kun je eindeloos variëren met smaken.

Bestel je favoriete thee via de website of laat de Routevertegenwoordiger de thee automatisch voor je aanvullen.

Onze theelijnen

Thee op het werk

Lipton Thee Exclusive Selection

Lipton Feel Good Selection

Genieten van verantwoorde thee

De Lipton theelijnen zijn 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. De thee wordt op een verantwoorde en duurzame manier geproduceerd. Er wordt daarbij rekening gehouden met de toekomst van de boeren, hun werknemers en de planeet.

De verpakkingen van beide Lipton theelijnen zijn recyclebaar en gemaakt van minder grondstoffen. Dit draagt ook weer bij aan een beter milieu. Zo kun jij genieten van duurzame thee op het werk.

Voordelen Lipton thee kopen bij Coffee@Work

  • 100% Rainforest Alliance gecertificeerde thee
  • Op werkdagen vóór 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Ruime keuze aan overheerlijke theevariaties
  • Gratis presentatiematerialen beschikbaar

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Overweeg je een koffiemachine te kopen, te leasen of in bruikleen te nemen bij Coffee@Work?

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal werknemers*

Direct een vrijblijvende proefplaatsing aanvragen

Wil jij ook onze koffie en koffiemachine uitproberen tijdens een proefplaatsing? Vink dan deze optie aan en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Thee op het werk

Naar vergelijking
Thee op het werk

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263