Waarom kiezen voor kwaliteitskoffie op het werk?

Waarom kiezen voor kwaliteitskoffie op het werk?

Goede koffie is de brandstof voor veel medewerkers. Toch kan het zijn dat je medewerkers de koffie niet lekker vinden en met een grote boog om de koffieautomaat heen lopen. Dat is zonde! Lees hier waarom kwaliteitskoffie zo belangrijk is en hoe je jouw koffieaanbod makkelijk kunt upgraden. 

De kracht van goede koffie

Steeds meer bedrijven kiezen voor kwaliteitskoffie die verantwoord is. Hierbij wordt rekening gehouden met mens en milieu. Besteed jij aandacht aan duurzaam ondernemen? Dan wil je als werkgever de medewerkers en klanten ook goede en eerlijke koffie bieden.

Het aanbieden van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk zorgt voor veel voordelen:

  • Medewerkers zijn alerter en hebben een hogere productiviteit. Meer dan 60% van de Nederlandse werknemers hecht veel waarde aan goede koffie en vindt dit belangrijker dan een laptop of bedrijfsuitje (Bron: PanelWizard).
  • Het praatje bij de koffiemachine werkt als een sociaal bindmiddel en zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer.
  • Goede koffie is een belangrijk visitekaartje voor klanten, hiermee laat je een positieve indruk achter.

Genoeg redenen dus om je koffievoorziening naar een hoger niveau te tillen.

Verantwoorde kwaliteitskoffie

Een overheerlijke kop koffie begint met verse koffiebonen. De koffiemelanges in ons assortiment zijn voorzien van verschillende keurmerken. Wanneer je kiest voor duurzame koffie op kantoor, draag je een steentje bij aan een beter milieu. Hiermee maak je niet alleen een lekkere, maar ook een verantwoorde keuze.

Betrouwbare koffiemachine op het werk

Een van de bekendste plekken waar mensen socializen, is bij de koffiemachine. Hier wordt vooral tijd doorgebracht met bijpraten over de laatste nieuwtjes en werk gerelateerde zaken. Een koffiemachine met goede koffie op de werkvloer, stimuleert de positieve werksfeer. Neem daarom de tijd in het kiezen van de geschikte koffieautomaat die bij jouw bedrijf past.

Haal het beste uit de koffieboon met een professionele koffiemachine. Daarnaast zijn door technologische ontwikkelingen koffiemachines slimmer en beter geworden. Hierdoor zet je heel eenvoudig een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Zo kan iedereen genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk.

Schoonmaken voor de lekkerste koffie

De lekkerste koffie zet je met een schone koffiemachine. Komt er een vieze smaak koffie uit de automaat? Dit kan komen door koffieresten die de smaak beïnvloeden. Het is erg belangrijk om de koffiemachine dagelijks goed schoon te maken en jaarlijks een grondige onderhoudsbeurt in te plannen. Op die manier blijft de kwaliteit van de koffie goed en zorgt het voor een langere levensduur van de machine.

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar vergelijking
Waarom kiezen voor kwaliteitskoffie op het werk?

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263