Drie vragen aan een medewerker: Ronny Aarts

Drie vragen aan een medewerker: Ronny Aarts

In de serie ‘drie vragen aan’ vertelt een Coffee@Work medewerker over zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Een leuke manier om meer te weten te komen over de mensen achter Coffee@Work. In de vorige blog vroegen we Marco Glas naar zijn rol als Klantenservice Medewerker. Deze keer is het de beurt aan Operationeel Directeur Ronny Aarts.

Ronny is 51 jaar en woont samen met zijn vrouw Esther en hun twee dochters in Malden. Zijn hobby’s zijn: voetbal, golfen, hardlopen, vakantie en gezelligheid. Ronny heeft 13 jaar in de logistiek gewerkt en daar diverse eindverantwoordelijke operationele en commerciële functies gehad. Vanwege een overname voelde hij zich daar niet meer lekker in zijn vel. Toevallig was zijn zwager, Peter Canta, op zoek naar een nieuwe partner en moest daarbij gelijk aan Ronny denken. In eerste instantie wist Ronny niet zeker of dat zou gaan werken door de verschillende karakters. Om dit uit te zoeken heeft hij eerst een jaar in loondienst gewerkt. De samenwerking ging zo goed dat Ronny eind 2006 partner is geworden van Coffee@Work.

Elke dag bezig met de vier P’s

Als Operationeel Directeur is Ronny verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van het bedrijf. Dit ligt vast in een meerjarenplan waarin de doelen staan van jaar tot jaar. Ronny houdt in de gaten of het bedrijf in lijn ligt met deze doelen door te beheren en te ontwikkelen. Dit doet Ronny op vier gebieden: plezier, personeel, product en proces. “Alles begint met de ‘P’ van plezier want dan doe je iets wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wij leveren producten en diensten aan onze klant en dat doen we met behulp van processen. Die processen worden ingevuld door personeel. Daar ben ik dagelijks mee bezig.” Daarnaast heeft hij regelmatig contact met een aantal klanten die hij zelf beheert. “Dit vind ik leuk om te doen en op die manier weet ik wat er bij klanten speelt, zodat wij hen nog beter van dienst kunnen zijn.”

Ronny vindt de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers het leukst aan zijn werk. “Ik geloof erin dat persoonlijke ontwikkeling leidt tot organisatieontwikkeling. Als ik zie dat mensen groeien in hun functie en dat onze klanten daar uiteindelijk het profijt van hebben, dan kan ik daar oprecht van genieten. Dat geeft plezier.”

Een bekende DJ als idool

In zijn vrije tijd luistert Ronny graag naar muziek. Er is niet één bepaalde muzieksoort waar hij van houdt, dit varieert van Nederlandstalig tot aan trance muziek. Dit heeft volgens hem ook te maken met zijn voorliefde die hij vroeger had om DJ te willen worden. “Mijn idool was vroeger DJ Tiësto. Het eerste concert van hem kan ik mij nog goed herinneren. Dat was het eerste concert van een DJ die werd gehouden in een mega stadion. Toen dacht ik: ja dat wil ik ook! Dat je met je vingers, door heel simpel één schuifje te bewegen, die hele massa in extase krijgt. Fantastisch!”

Koffie is een sociaal bindmiddel

Voor Ronny is koffie meer dan een product, hij ziet het als een verbindingsmiddel. Voor hem is een dag zonder koffie, een dag geen sociaal contact. “Koffie drinken doe je vaak in gezelschap. Onder het genot van een heerlijke kop koffie bespreek je leuke en soms minder leuke gebeurtenissen. Dan biedt het troost. Daarom vind ik koffie meer een sociaal product.”

Als koffieliefhebber kan Ronny de verschillende smaken van koffie herkennen. “Ik vind onze Selezione Classico 100% Arabica de lekkerste koffie, en zeker in combinatie met een Jura machine. Dat is wel één van mijn favorieten.” Dit is ook terug te zien in het aantal koppen koffie, hij drinkt er ongeveer 4 per dag.

Wil jij net als Ronny ook op het werk genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar vergelijking
Drie vragen aan een medewerker: Ronny Aarts

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263