Zoek je een koffiemachine voor op het werk? Waar moet je dan opletten?

Zoek je een koffiemachine voor op het werk? Waar moet je dan opletten?

Zoals wij in eerdere blogs al hadden beschreven is goede koffie op kantoor erg belangrijk. Niet alleen voor de productiviteit van de werknemers, maar ook voor de sfeer binnen het bedrijf. Maar welke machine is nou goed voor bij jou op het werk? In deze blog geven wij je tips waar je op kunt letten als je een koffiemachine zoekt voor op het werk.

Hoeveel collega’s maken gebruik van de machine

Wat belangrijk om te weten voordat je een koffiemachine aanschaft is hoeveel mensen er gebruik van gaan maken. Je hebt voor een bedrijf met tien medewerkers een andere machine nodig dan voor een bedrijf van vijftig medewerkers. Kijk dus zorgvuldig naar de capaciteit van de machine voordat je er eentje aanschaft. Tip: gebruik onze handige keuzehulp om een selectie te maken tussen de machines.

In welke sector bevind jij je

Een ander belangrijk aandachtspunt is de sector waarbinnen jouw bedrijf zich bevindt. Werk je op een kantoor dan maken alleen de werknemers gebruik van de koffiemachine. Maar heb je een koffieautomaat nodig voor een ziekenhuis of een horeca gelegenheid dan maken ook klanten en patiënten gebruik van de machine. In dat geval heb je dus een koffiemachine nodig met meer capaciteit. Zorg er dus voor dat jij je koffiemachine aanpast aan het aantal gebruikers en aan de branche waarbinnen jij je bevindt.  

Machine met veel verschillende mogelijkheden

De ene persoon houdt ervan om de dag te beginnen met een sterke espresso terwijl de ander liever een cappuccino drinkt. Niet iedereen heeft dezelfde koffie voorkeuren. Zorg er dus voor dat je een koffiemachine aanschaft die op de wensen en behoeften van de werknemers aansluit, zodat iedereen tevreden blijft op de werkvloer en kan genieten van een heerlijk kopje koffie.

Onderhoudsvriendelijk

Niets is zo vervelend wanneer de koffiemachine het niet doet. Zorg dus dat je een machine aanschaft die makkelijk schoon te houden is en ook makkelijk in en die je ook gemakkelijk uit elkaar kan halen, zodat elke werknemer gemakkelijk de koffiemachine kan schoonmaken.

Als je een koffiemachine bij Coffee@Work aanschaft krijg je daar ook goede service bij! Is de machine kapot? Dan komen wij hem ophalen en dan zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk weer een nieuwe machine hebt. Zodat jouw werknemers, klanten en natuurlijk jijzelf niet lang zonder koffie zit!

Is de machine makkelijk in gebruik

Naast het feit dat de koffiemachine veel verschillende opties moet bevatten is het ook handig om een machine aan te schaffen die makkelijk in gebruik is. Zorg ervoor dat je een koffiemachine aanschaft die iedereen zonder handleiding of uitleg kan gebruiken zodat iedereen voor zichzelf en voor andere lekkere kopjes koffie kan blijven halen. Is een koffiemachine te complex, dan zullen veel werknemers de moeite niet meer nemen om koffie te gaan drinken op kantoor.

Ben jij opzoek naar een goede koffiemachine voor bij jou op het werk en wil je weten welke koffieautomaat het beste bij jouw bedrijf past? Vul dan onze keuzehulp in of vraag een gratis proefplaatsing aan!

Naar vergelijking
Zoek je een koffiemachine voor op het werk? Waar moet je dan opletten?

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263