Ervaar Coffee@Work met een gratis proefplaatsing

Wil je zeker weten of onze koffiemachine, koffie en service aan jouw verwachtingen zullen voldoen? Wij laten je graag kennismaken met ons en plaatsen een koffieautomaat één week gratis bij jou op het werk. Op basis van jouw situatie, wensen en behoeften zullen wij één van onze koffiemelanges adviseren en stellen onze Barista’s jouw koffiemachine perfect af. 

Gratis proefplaatsing binnen 5 werkdagen
Proef en ervaar onze duurzame koffiemelanges
Laat jezelf en je collega’s overtuigen

Probeer een professionele koffiemachine vrijblijvend uit

Heb je een koffiemachine gevonden? Maar twijfel je of hij wel aan jouw behoeften en wensen voldoet? Dan kun je bij ons kiezen voor een gratis proefplaatsing. We zetten volledig vrijblijvend de gekozen koffiemachine binnen 5 werkdagen bij jou op de werkvloer. Zo kunnen jullie in alle rust onze koffiemachine, koffie en service uitproberen. Ben je helemaal tevreden? Dan laten we de koffiemachine staan. Ben je toch niet overtuigd? Geen probleem! Dan halen we hem gewoon weer op.

Betrouwbare koffiemachines van de beste kwaliteit

Haal het beste uit de koffieboon met een professionele en betrouwbare koffiemachine. Zo zet je gemakkelijk zelf de lekkerste koffie. Onze koffiemachines beschikken over energiebesparende technologie en hebben een lange levensduur, mits de machine natuurlijk goed onderhouden wordt. Met een ruim assortiment aan diverse kwaliteitsmachines, zit er altijd een geschikte koffieautomaat bij voor jouw bedrijf. 

Wie is Coffee@Work?

Wij hebben passie voor koffie en stellen hoge eisen aan kwaliteit. Met een lijn van betrouwbare koffiemachines die tot absolute top behoren én een private coffee label met duurzame koffiebonen, zijn wij van mening dat iedereen kan genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk.

Ons team is Barista SCAE Level 1 gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen, want wij geloven dat koffie veel meer is dan het drukken op een knop. Je mag van ons verwachten dat wij kennis hebben over verschillende koffiebonen, en in staat zijn om constante kwaliteit van koffie te leveren.

Vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan

Onze koffiemachine vrijblijvend uitproberen tijdens een proefplaatsing? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

    Aantal werknemers <1011-2021-4040+

    Naar vergelijking