Over Coffee@Work

De 1e keus koffievoorziening voor op het werk
Image

Als expert leveren wij betrouwbare professionele koffieapparatuur op basis van eerlijk advies op maat. Daarnaast zorgen wij voor periodiek onderhoud en levering van koffie en bijproducten. Ons eigen team van ervaren monteurs zorgt voor een perfecte installatie en afstelling van de koffiemachine.

Maak kennis met het Coffee@Work team
De 1ste keus voor koffievoorziening
Coffee@Work wil voor de klant de 1e keus zijn. Met onze gerichte service, ons brede assortiment volautomatische koffiemachines en hoogwaardige kwaliteit koffiemelanges voor de beste prijs, dragen wij al sinds 1997 de zorg over de koffievoorziening bij vele bedrijven, instellingen, scholen en andere organisaties. Transparantie, kwaliteit en vertrouwen zijn de basis voor lange termijn relaties met onze klanten.
Banner image
Barista
Ons team van technici, verkoopadviseurs en routevertegenwoordigers is Barista SCAE Level 1 gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen, want wij geloven “koffie is veel meer dan het drukken op een knop”.
Banner image

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons meer dan een label en komt terug in alle facetten binnen Coffee@Work. Het merendeel van onze koffiemelanges is Rainforest Alliance gecertificeerd. Ook ons volledige thee assortiment draagt ditzelfde Rainforest Alliance label. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment energiezuinige espressomachines, sponsoren wij alle sportverenigingen in ons klantenbestand en volgen wij  een traject op het gebied van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Lees meer over ons MVO beleid
koffiebessen plukken MVO Coffee@Work
Image module

Ben jij een koffie-liefhebber en staat dienstverlening bij jou hoog in het vaandel?  Bekijk dan onze actuele vacatures of mail ons met je cv en motivatiebrief.

C@W vacatures

Voor de beste koffiemachines thuis bekijkt u onze selectie JURA koffiemachines op de Coffee@Home pagina. Een selectie van onze JURA machines is ook beschikbaar in combinatie met Private Coffee Lease. Vanaf slechts € 48,50 per maand, inclusief machine, koffiebonen, service en onderhoud.

Coffee@Home
Jura espressomachines voor thuis Coffee@Home