Over Coffee@Work

Als expert leveren wij betrouwbare professionele koffieapparatuur op basis van eerlijk advies op maat. Daarnaast zorgen wij voor periodiek onderhoud en levering van koffie en bijproducten. Ons eigen team van ervaren monteurs zorgt voor een perfecte installatie en afstelling van de koffiemachine.

Lees meer over ons MVO beleid
Landingspage

Verantwoord kiezen

Wij hebben passie voor koffie en stellen hoge eisen aan kwaliteit. Met een lijn van betrouwbare koffiemachines die tot absolute top behoren én een private coffee label met de beste duurzame koffiebonen, zijn wij van mening dat iedereen kan genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk.

Barista

Ons team is Barista SCAE Level 1 gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen, want wij geloven dat koffie veel meer  is dan het drukken op een knop. Je mag van ons verwachten dat wij kennis hebben over verschillende koffiebonen, en in staat zijn om constante kwaliteit van koffie te leveren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons meer dan een label en komt terug in alle facetten binnen Coffee@Work. Het merendeel van onze koffiemelanges is Rainforest Alliance gecertificeerd. Ook ons volledige thee assortiment draagt ditzelfde Rainforest Alliance label. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment energiezuinige espressomachines, sponsoren wij alle sportverenigingen in ons klantenbestand en volgen wij een traject op het gebied van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Lees meer over ons MVO beleid
Landingspage

Werken bij C@W?

Ben jij een koffie-liefhebber en staat dienstverlening bij jou hoog in het vaandel? Bekijk dan onze actuele vacatures of mail ons met je cv en motivatiebrief.

C@W vacatures

Overweeg je een koffiemachine te kopen, te leasen of in bruikleen te nemen bij Coffee@work?

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal werknemers*

Direct een vrijblijvende proefplaatsing aanvragen

Wil jij ook onze koffie en koffiemachine uitproberen tijdens een proefplaatsing? Vink dan deze optie aan en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Landingspage

Naar vergelijking
Landingspage

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263