Koffiezetapparaten

Koffiezetapparaten zijn er in vele soorten en maten

Uit alle koffiezetapparaten vindt u eenvoudig de meest geschikte

Koffiezetapparaten die bedrijfsmatig gebruikt worden, zijn er in vele soorten en maten. Maar hoe kiest u uit deze grote hoeveelheid koffiezetapparaten, het juiste koffiezetapparaat dat optimaal bij uw behoefte aansluit.Maak gebruik van het handige keuzemenu op de website, vink aan wat u nodig hebt of belangrijk vindt en u komt vanzelf bij de juiste koffiezetapparaten uit.

Sinds 1997 is Coffee@Work het adres voor professionele koffiezetapparaten voor het serveren van een heerlijk kop koffie, thee of Cup a Soup. Coffee@Work is een flexibele organisatie die veel waarde hecht aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met koffiezetapparaten van Coffee@Work bent u verzekerd van overheerlijke koffie! Laat u informeren door één van onze verkoopadviseurs en kies voor de koffiezetmethode die perfect past bij uw bedrijf.
Met koffiezetapparaten van Coffee@Work kiest u niet alleen voor overheerlijke koffie, maar ook voor kwaliteit, vlotte bevoorrading en een snel & deskundig serviceteam. Of u nou kiest voor koffiezetapparaten geschikt voor koffiebonen, verse filter- of vriesdroog koffie, wij garanderen u de beste koffiekwaliteit!
Coffee@Work levert ook koude drankenautomaten voor gekoelde fruitdranken en water. Voor het serveren van Cup a Soup of warme chocolademelk kunt u ook bij ons terecht.

De koffiezetapparaten worden regelmatig onderhouden door ons eigen serviceteam en eventuele storingen worden binnen 24 uur verholpen. Zo kunt u uw klanten, bezoekers en medewerkers altijd voorzien van versgezette koffie!

Bekijk alle Koffiezetapparaten

Bel me terug