Exclusieve thee voor op kantoor

Thee is naast koffie een heel populaire drank op het werk. Een kop thee is hét rustmoment tijdens de hectiek van een werkdag. Verwen jouw gasten en medewerkers met de uitgebreide Lipton Exclusive Selection theelijn. Ideaal voor luxere kantoren, hotels, restaurants & cafés.

De theelijn voor een unieke gastbeleving 

De duurzame thee van de Lipton Exclusive Selection wordt gemaakt van lange theebladeren in combinatie met echte stukjes fruit en kruiden. In de pyramidezakjes komen de bladeren en kruiden perfect samen en dat zorgt voor een heerlijke rijke smaak.

Het assortiment met afzonderlijke theezakjes bevat verschillende smaken; zwarte thee lemon, groene thee mandarin orange, zwarte thee yellow label, earl grey, munt, rooibos, green tea sencha, english breakfast en bosvruchten. Een zeer divers assortiment van verfrissende tot krachtige volle smaken.

Bestel jouw favoriete Lipton Exclusive Selection thee in onze webshop, via de chat of geef de bestelling telefonisch door via het Customer Service Team.

Kies voor duurzaam!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Coffee@Work hoog in het vaandel. Meerdere koffiemelanges en Lipton thee smaken in ons assortiment dragen dan ook het Rainforest label. Het symbool garandeert de duurzaamheid van het product.

De Rainforest Alliance- certificatie wordt toegekend aan landbouwbedrijven die aan eisen voldoen die het ecosysteem en alle levende wezens die hiervan afhankelijk zijn, beschermen. Bovendien gaat de certificatie gepaard met economische vooruitgang. De gecertificeerde landbouwers krijgen dankzij het label de mogelijkheid een betere prijs te vragen voor hun product.

Exclusieve thee voor op je werkplek - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven
Naar vergelijking