Soepmachine op het werk

Bij Coffee@Work bestel je eenvoudig en snel een soepdisplay of soepautomaat voor soep op het werk. Voor iedere behoefte, groot of klein, heeft Coffee@Work een geschikte soepvoorziening en de bijbehorende soepen. Hieronder zie je onze Cup-a-Soup systemen.

De Cup a Soup Mini

Heb je maximaal 150 gebruikers die graag een kop Cup-a-Soup drinken? Dan kan Coffee@Work jou voorzien van een moderne, subtiele soepmachine met een strak design: de Cup-a-Soup Mini. Deze soepautomaat wordt op bruikleenbasis geplaatst bij jou op de werkvoer. De Cup-a-Soup Mini biedt keuze uit 3 soepvarianten en regelt de soepdosering elektronisch. Er zit geen heetwaterfunctie bij de Cup-a-Soup Mini.

Soepautomaten - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven
Soepautomaten - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven

De Cup a Soup TableTop

De Cup-a-Soup Tabletop is een ideale oplossing voor bedrijven met 50 tot 250 werknemers. Deze soepmachine biedt keuze uit 3 smaken en is verkrijgbaar met én zonder heetwatervoorziening. Het is ook mogelijk een betaalsysteem te koppelen aan de soepautomaten. Deze soepautomaat wordt op bruikleenbasis geplaatst bij jou op de werkvoer.

De Cup a Soup Stand Alone

De Cup-a-Soup Standalone is een professionele, volautomatische soepautomaat die de uitgifte van soep, bekers en roerstaafjes met één druk op de knop regelt. De Standalone biedt keuze aan 4 verwisselbare smaken en is geschikt voor bedrijven met gemiddeld 100 werknemers die graag een kop Cup-a-Soup drinken. Het is mogelijk een betaalsysteem te koppelen aan de soepautomaten. Deze soepautomaat wordt op bruikleenbasis geplaatst bij jou op de werkvoer.

Soepautomaten - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven

Meer informatie?

Wil je meer informatie over soep voor bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen wij jou graag meer over onze voordelen en de mogelijkheden.

Informatie aanvragen
Naar vergelijking