Soepmachine op het werk

Bij Coffee@Work bestelt u eenvoudig en snel een soepdisplay of soepautomaat voor soep op het werk. Voor iedere behoefte, groot of klein, heeft Coffee@Work een geschikte soepvoorziening en de bijbehorende soepen. Hieronder ziet u onze Cup-a-Soup systemen.

Soepautomaten

De Cup a Soup carrousel

De Cup-a-Soup carrousel is geschikt voor locaties met 50 gebruikers. Het is een soepdisplay met een handig draaisysteem. Deze bevat 6 soepvarianten, 50 bijbehorende bekertjes en roerstaafjes. Plaats de soepcarrousel dichtbij een heetwatervoorziening en geniet van een heerlijk soepje! Bij aankoop van 6 dozen sachets naar keuze is de Cup-a-Soup carrousel geheel GRATIS.

De Cup a Soup Mini

Heeft u maximaal 150 gebruikers die graag een kop Cup-a-Soup drinken? Dan kan Coffee@Work u voorzien van een moderne, subtiele soepmachine met een strak design: de Cup-a-Soup Mini. Deze soepautomaat wordt op bruikleenbasis geplaatst bij u op de werkvoer. De Cup-a-Soup Mini biedt keuze uit 3 soepvarianten en regelt de soepdosering elektronisch. Er zit geen heetwaterfunctie bij de Cup-a-Soup Mini.

Soepautomaten
Soepautomaten

De Cup a Soup TableTop

De Cup-a-Soup Tabletop is een ideale oplossing voor bedrijven met 50 tot 250 werknemers. Deze soepmachine biedt keuze uit 3 smaken en is verkrijgbaar met én zonder heetwatervoorziening. Het is ook mogelijk een betaalsysteem te koppelen aan de soepautomaten. Deze soepautomaat wordt op bruikleenbasis geplaatst bij u op de werkvoer

De Cup a Soup Stand Alone

De Cup-a-Soup Standalone is een professionele, volautomatische soepautomaat die de uitgifte van soep, bekers en roerstaafjes met één druk op de knop regelt. De Standalone biedt keuze aan 4 verwisselbare smaken en is geschikt voor bedrijven met gemiddeld 100 werknemers die graag een kop Cup-a-Soup drinken. Het is mogelijk een betaalsysteem te koppelen aan de soepautomaten. Deze soepautomaat wordt op bruikleenbasis geplaatst bij u op de werkvoer.

Soepautomaten
Soepautomaten

Meer informatie of proefplaatsing?

Wilt u meer informatie over soep voor bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer over onze voordelen en de mogelijkheid voor een proefplaatsing.

Proefperiode aanvragen
Naar vergelijking