Kom ook proeven

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor op het werk en wil je weten hoe onze koffies smaken? Bij ons in het proeflokaal in Barneveld kun je machines testen en verschillende duurzame koffies proeven. Ontdek tijdens de koffieproeverij samen met je collega’s wat jullie favoriete koffie is. Proef en ervaar alle melanges: een leuke en een unieke ervaring!

Ja, ik wil graag een koffieproeverij

Jouw favoriete koffie ontdekken?

Koffies proeven

Tijdens een koffieproeverij leer je meer over koffie. Je krijgt diverse soorten koffies te proeven en maakt kennis met de verschillende smaken en aroma’s. In het proeflokaal maak je kennis met onze verschillende verantwoorde en duurzame koffiemelanges: hou je van sterk en intens of juist van zacht? Wij laten je graag de verschillen proeven en zo kunnen we ontdekken welke smaak het beste bij je past.

Verschillende machines testen

Welke koffiemachine het beste bij je past, kan afhankelijk van jouw organisatie en gebruik, heel verschillend zijn. In het proeflokaal hebben wij een uitgebreid assortiment koffiemachines staan die je zelf kunt testen.
Wij vertellen je graag meer over de verschillende machines en geven je graag advies op maat. Zo vinden wij samen de koffiemachine die het beste bij jouw bedrijf past!

JA, IK WIL GRAAG EEN KOFFIEPROEVERIJ

Maak vrijblijvend een afspraak voor een koffieproeverij bij ons in het proeflokaal in Ede. Kom samen met je collega’s en ontdek tijdens de proeverij wat jouw favoriete koffie is. Test de koffiemachines en ervaar de verschillende koffies: een leuke en unieke ervaring! Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal werknemers*

Naar vergelijking
Koffieproeverij

Direct contact? Je kunt bellen naar:

0800 – 2255 263