Espressomachine leasenWilt u uw gasten en collega's op het werk  een verfijnde, krachtige espresso met een mooie crème laag presenteren? Dan bent u bij Coffee@Work aan het juist adres. Met een professionele espressomachine van Coffee@Work bereidt u met één druk op de knop een overheerlijke verse espresso, koffie, cappuccino of een andere excellente koffiespecialiteit. Wij geven u de mogelijkheid onze koffie en diensten zelf te ervaren alvorens overgang tot klandizie.Wij laten u graag kennis maken met onze oogstrelende espressomachines en overheerlijke koffie en plaatsen een espressomachine één week gratis bij u op locatie. Creëer een ultieme koffiebeleving en lease een espressomachine voor op het werk! Bent u benieuwd welke het beste bij u past? Selecteer dan een espressomachine via onze automaten- selector of vraag direct een proefperiode aan.

Direct door naar proefperiode aanvragen!

Espressomachine leasenWilt u spreiding van kosten en/of iedere 5 jaar de nieuwste koffieautomaat? Dan biedt Coffee@Work de mogelijkheid de koffieautomaat te leasen met behulp van een financiering van BNP Paribas.

 • Maandelijks een vast bedrag betalen voor uw koffieautomaat.
 • De koffieautomaat staat niet bij u op de balans (blijft eigendom van de leasemaatschappij, ook nadat de laatste huurtermijn is voldaan).
 • U dient uw koffieautomaat zelf te verzekeren.
 • De standaard leaseperiode is 60 maanden (andere perioden zijn op aanvraag mogelijk).
 • BNP Paribas bepaalt middels een toetsing of u in aanmerking kunt komen voor een leasecontract.
 • Direct door naar de Espresso koffieautomaten!

  Top 3 espressomachines voor op het werk  In ons assortiment zakelijke espressomachines vindt u alleen betrouwbare en nauwkeurig geselecteerde koffieautomaten. Wij hebben voor u een breed assortiment aan volautomatische espressomachines en traditionele espresso halfautomaten (met piston). Wilt u een espressomachine voor uw bedrijf leasen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bekijk dan onze Top 3 espressomachines voor bedrijven.

  Direct door naar de top 3 espresso koffieautomaten!

  Bel me terug