Espressomachine hurenWilt u uw gasten en collega's op het werk  een verfijnde, krachtige espresso met een mooie crème laag presenteren? Dan bent u bij Coffee@Work aan het juist adres. Met een professionele espressomachine van Coffee@Work bereidt u met één druk op de knop een overheerlijke verse espresso, koffie, cappuccino of een andere excellente koffiespecialiteit. Wij geven u de mogelijkheid onze koffie en diensten zelf te ervaren alvorens overgang tot klandizie.Wij laten u graag kennis maken met onze oogstrelende espressomachines en overheerlijke koffie en plaatsen een espressomachine één week gratis bij u op locatie. Creëer een ultieme koffiebeleving en huur een espressomachine voor op het werk! Bent u benieuwd welke het beste bij u past? Selecteer dan een espressomachine via onze automaten- selector of vraag direct een proefperiode aan. 


Direct door naar proefperiode aanvragen!

Espressomachine hurenBij Coffee@Work kunt u een koffieautomaat kopen of te leasen. Occasioneel, bieden wij de mogelijkheid om een koffieautomaat te huren, er wordt dan een contract afgesloten waarin o.a. een minimale huurtermijn wordt afgesproken.
Bent u geïnteresseerd in het huren van een espressomachine, vraag hier direct een offerte aan.

Direct door naar de Espresso koffieautomaten!

.

Top 3 espressomachines voor op kantoorIn ons assortiment zakelijke espressomachines treft u alleen betrouwbare en nauwkeurig geselecteerde koffieautomaten. Wij hebben voor u een breed assortiment aan volautomatische espressomachines en traditionele espresso halfautomaten (met piston). Wilt u een espressomachine voor uw bedrijf huren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bekijk dan onze Top 3 espressomachines voor bedrijven.Direct door naar de top 3 Espresso koffieautomaten!

Bel me terug