Drie vragen aan een medewerker: Sander Verschragen

Drie vragen aan een medewerker: Sander Verschragen

Routevertegenwoordigers, servicemedewerkers en vele andere collega’s werken dagelijks bij Coffee@Work samen om bedrijven en organisaties van de lekkerste koffie te voorzien. Om een kijkje achter de schermen te geven bij Coffee@Work leek het ons leuk om een aantal collega’s voor te stellen. In deze blog doen we dat door Sander Verschragen, één van onze accountmanagers, een paar vragen voor te leggen over zijn rol binnen Coffee@Work.

Sander Verschragen (41) woont in Veenendaal en werkt sinds 2017 bij Coffee@Work. Hij heeft gestudeerd aan het CIOS en was tot 2 jaar geleden werkzaam als tennisleraar: “Ik ben blij dat ik de stap gemaakt heb. Een functie als Accountmanager sprak mij altijd aan maar dan moet je wel de kans krijgen. Die kans heb ik hier gekregen en die heb ik met beide handen aangepakt. Vanaf dag één heb ik het goed naar mijn zin bij Coffee@Work.”

New- en bestaande business

Als Accountmanager gaat Sander dagelijks langs bij klanten. Zijn complete klantenbestand bestaat uit ongeveer 400 contacten. “Mijn werkzaamheden kun je onderverdelen in new- en bestaande business. New-business houdt in het binnenhalen van nieuwe klanten. Terwijl bestaande business met name gericht is op after-sales en relatiebeheer. Ik ga geregeld bij bestaande klanten langs met de vraag: is alles naar wens en kan ik nog wat voor jullie betekenen? Je laat dan zien dat je er bent voor de klant. Dit geeft de klant een goed gevoel.”

Donny van de Beek

Sander is naast zijn werk een echte sportliefhebber. Hij speelt en kijkt graag naar tennis maar ook andere sporten, waaronder voetbal, kunnen hem bekoren. Als hij zichzelf moet vergelijken met een voetbalspeler, dan komt direct de naam Donny van der Beek (Ajax) in hem naar boven. “In mijn ogen is Donny van de Beek een harde werker op het middenveld. Hij is een speler die niet alleen maar scoort, maar ook verdedigend zijn werk doet. Dit is inherent aan mijn functie. Ik vind het binnenhalen van nieuwe klanten natuurlijk erg leuk, maar werk daarnaast hard om bestaande klanten te behouden. Mijn winnaarsmentaliteit komt daarbij goed van pas.”

Geen dag zonder koffie

Sander is een traditionele koffie-drinker. “Ik drink nooit cappuccino of een latte macchiato, ik drink altijd pure, zwart koffie. Gemiddeld drink ik daar 5 koppen van op een dag. Je kunt dus wel stellen dat ik niet zonder koffie kan. Dat kon ik al niet voordat ik bij Coffee@Work ging werken, maar sinds ik hier werk heeft koffie een nog grotere rol gekregen in mijn leven. Het is natuurlijk het product wat wij verkopen, waar onze passie en ons vakmanschap in zit. Ik zeg dan ook nooit bij de klant dat wij een losse koffiemachine verkopen maar dat wij onze passie willen verkopen, namelijk koffie. Voor mij typeert dat ons alles in één concept.”

Vind jij koffie net zo belangrijk als Sander? En wil jij graag goede koffie op het werk? Vul dan onze handige keuzehulp in en vraag direct een gratis proefplaatsing aan!

Naar vergelijking