Drie vragen aan een medewerker: Elise Spies

Drie vragen aan een medewerker: Elise Spies

In de serie ‘drie vragen aan’ vertelt een Coffee@Work medewerker over zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Een leuke manier om meer te weten te komen over de mensen achter Coffee@Work. In de vorige blog kwamen we meer te weten over Klantenservice Medewerker Bert Wisse. Deze keer stellen we je voor aan een nieuwe medewerker: Elise Spies.

Elise is 24 jaar en woont in het kleine plaatsje Ingen. Sinds 1 oktober 2019 werkt zij als Content Marketeer bij Coffee@Work.

Van school naar werk
In 2019 is Elise afgestudeerd voor de opleiding Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Na vier jaar studeren vond ze het wel mooi geweest en besloot ze om te gaan werken. Elise: “ik ben gaan werken omdat ik het tijd vond om mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen en veel ervaring op te doen.”

Van school naar werk is een hele verandering. “In het begin was dat natuurlijk even wennen: het bedrijf en de collega’s leren kennen, inwerken van de verschillende werkzaamheden en je draai binnen de organisatie te vinden. Deze heb ik gevonden, en ik heb het dan ook zeker naar mijn zin bij Coffee@Work.”

Het grote verschil volgens Elise is dat het nu allemaal voor het ‘echt’ is. “Op school voerde je opdrachten uit voor (fictieve) opdrachtgevers. Nu mag ik eindelijk de kennis inzetten en zo bijdragen aan de Marketingafdeling van Coffee@Work.”

Veel creëren
Als Content Marketeer houdt Elise zich vooral bezig met de social media en website. Elise: “ik bedenk berichtjes en plaats deze op Facebook en LinkedIn. Voor de website schrijf ik blogs en voeg ik pagina’s toe of pas deze aan. Het leuke is dat mijn werkzaamheden afwisselend zijn. Zo schrijf en verstuur ik ook de nieuwsbrieven en zoek ik bijvoorbeeld naar presentjes voor onze klanten.”

Lezen is ontspanning
Elise is een echte ‘boekenworm’: “ik houd heel erg van lezen, dat is voor mij een vorm van ontspanning. Ik lees vooral thrillers. Een boek kan ik binnen een paar dagen uitlezen.” Naast lezen vindt ze het ook leuk om te winkelen, af te spreken met vriendinnen of een Netflix-serie te kijken.

Koffie en thee
Elise drinkt vooral ’s ochtends koffie. “De werkdag begin ik met een kopje koffie om op te starten. Ik houd van koffie met melk, dus ik neem meestal een koffie verkeerd of een cappuccino. Gemiddeld drink ik 3 kopjes koffie op een dag. ’s Middags vind ik het ook lekker om een kopje thee te drinken.”

Wil jij net als Elise de dag ook goed beginnen met een lekker kopje koffie op het werk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar vergelijking