Drie vragen aan een medewerker: Bert Wisse

Drie vragen aan een medewerker: Bert Wisse

In de serie ‘drie vragen aan’ vertelt een Coffee@Work medewerker over zijn dagelijkse werkzaamheden. Een leuke manier om meer te weten te komen over de mensen achter Coffee@Work. In de vorige blog kregen we meer inzicht in de werkzaamheden van Jeroen van de Beek. Voor deze blog stelden we een aantal vragen aan Bert Wisse over zijn rol als Klantenservice Medewerker.

Bert is 43 jaar en woont in Barneveld. Vanaf 2003 werkt hij bij Coffee@Work en heeft het bedrijf dan ook zien groeien. In juni van dit jaar is hij begonnen als Klantenservice Medewerker, daarvoor werkte hij als Routevertegenwoordiger.

Veel klantcontact

De voornaamste taak van Bert is het contact hebben met de klanten. Eén keer in de acht weken belt hij met de klanten. Hij zorgt ervoor dat de bestellingen voor de klanten worden verzonden. Als klanten vragen hebben over hun koffiemachine, komt dit ook bij de Klantenservice afdeling binnen. “Sommige vragen moeten we eerst uitzoeken hoe het precies zit, vervolgens nemen we weer contact op met de klant”, aldus Bert.

Bert vertelt heel enthousiast: “99% van de klanten zijn ongelooflijk leuk. Je hebt het over de order maar soms raak je ook eventjes aan de praat over persoonlijke dingen. Dat vind ik ook heel mooi. Het klantcontact, dat vind ik gaaf!”

Een andere taak is het doorzetten van de routes aan de Routevertegenwoordigers. Daarnaast komt er ook een stukje factureren bij kijken van de orders.

Geen standaard hobby’s

Bert houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig als amateur archeoloog. “Ik zoek naar sporen uit het verleden en artefacten uit de steentijd. Denk hierbij aan: pijlpunten, bijlen en andere werktuigen.” Hij vindt het fascinerend dat deze voorwerpen duizenden jaren geleden werden gebruikt en nu overal kunnen worden teruggevonden. Daarnaast is Bert vrijwilliger voor een organisatie die zich bezighoudt met natuureducatie. Momenteel worden er voor een tentoonstelling veel kevers uit alle delen van de wereld geprepareerd. Bert zorgt ervoor dat de kevers in het juiste model worden gezet. Deze hobby’s hoor je niet vaak voorbijkomen en zijn dan ook zeker niet standaard.

Experimenteren met koffie

Op het werk drinkt Bert veel kopjes koffie per dag. “Ja, ik ben zeker wel een grote koffieliefhebber! Ik denk dat ik wel aan de 10 bakjes per dag kom. Ik drink altijd zwarte koffie.” Thuis heeft Bert een koffiebonenmachine staan en vindt hij het leuk om andere soorten koffiebonen te proberen. De Selezione Classico 100% Arabica koffiebonen uit ons assortiment vindt hij het lekkerste.

Koffie is een genietmomentje

Een dag zonder koffie is voor Bert een dag minder genoten. Hij ziet koffie als het genietmomentje van de dag. “Het zijn van die momenten dat ik enorm geniet.”

Ben je net als Bert ook een grote koffieliefhebber? En wil je ook genieten van goede koffie op het werk? Vul dan onze handige keuzehulp in en vraag direct een gratis proefplaatsing aan.

Naar vergelijking