Drie vragen aan een medewerker: Arne Stel

Drie vragen aan een medewerker: Arne Stel

In de serie ‘drie vragen aan’ vertelt een Coffee@Work medewerker over zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Een leuke manier om meer te weten te komen over de mensen achter Coffee@Work. In de vorige blog vroegen we Elise Spies over haar werkzaamheden als Content Marketeer. Deze keer is het de beurt aan Arne Stel, Account Manager bij Coffee@Work.

Arne is 51 jaar en woont in Heerde. Hij heeft 20 jaar ervaring in de koffiebranche en werkt nu twee jaar bij Coffee@Work.

Passie voor horeca

Arne wilde als kind de horeca in omdat hij de keuken erg leuk vond. “Koken vond ik altijd leuk en doe ik nog steeds heel graag. Ik kook regelmatig nog voor hele grote groepen.” Arne heeft vroeger gewerkt in de horeca en heeft daarna voor de koffiebranche gekozen. Hij vertelt: “koffie is een prachtig product! Dit omdat het een natuurproduct is. Vanaf het begin tot het eind maakt het heel veel stappen door. Dat vind ik interessant.”

Koffie is geheimzinnig

Volgens Arne is koffie een beetje geheimzinnig. “De meeste mensen weten niet wat er in goede koffie zit. Het heeft niet alleen met de koffie te maken, maar ook met de machines. Zoals de afstelling en de hardheid van het water. Verschillende facetten zijn daarbij belangrijk. Koffie is geen standaard product, elk jaar verandert het.”

Van passend advies tot offerte

Arne is als Account Manager de schakel tussen de klant en de organisatie. Hij heeft een divers klantenbestand waar hij verantwoordelijk voor is. Zijn klanten zitten verspreid door heel Nederland, hij rijdt dan ook veel kilometers. “Soms heb ik een showroom bezoek bij ons op locatie of ik ga naar klanten toe.”

Na een klantbezoek houdt hij zich bezig met de opvolging. Het begint met een advies op maat en eindigt met een passende offerte. Het omgaan met mensen vindt Arne het leukste van zijn werk. “Het goed adviseren bij klanten vind ik het mooiste wat er is. Dat ik mensen mijn kennis kan bijbrengen en zij er echt wat aan hebben.“ Het is als Account Manager ook belangrijk om tussentijds en achteraf contact te houden met de klant.

Actief

Arne houdt erg van reizen. “Ik heb altijd veel gereisd. Alle werelddelen heb ik denk ik wel gehad.“ Zijn volgende bestemming is Bali.

Een actieve vakantie vindt hij het leukst. “Een vakantie met alleen maar aan het strand liggen, zit er bij mij niet in.” Je kunt hem dan ook wakker maken voor een dagje skiën. Dit doet hij al van kleins af aan.

Naast zijn werk, tennist en wandelt hij. Ook is Arne actief in de scouting en werkt hij graag in de tuin.

Koffie als oppepper

“Soms drink ik 5 kopjes per dag en soms 15. Ik drink alleen maar espresso’s.” Een dag zonder koffie zou voor Arne een chagrijnige dag worden. Hij kan niet zonder koffie omdat hij zich anders niet prettig voelt. Na een kopje koffie drinken voelt Arne zich stukken beter.

Kun jij net als Arne ook niet zonder koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar vergelijking