Drie vragen aan een medewerker: Arjan van Huizen

Drie vragen aan een medewerker: Arjan van Huizen

In de serie ‘drie vragen aan’ vertelt een Coffee@Work medewerker over zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Een leuke manier om meer te weten te komen over de mensen achter Coffee@Work. De vorige keer leerde je Account Manager Arne Stel beter kennen. Voor deze blog stelden wij een aantal vragen aan Logistiek Medewerker Arjan van Huizen.

Arjan is 42 jaar en woont in Scherpenzeel. Hij werkt acht jaar bij Coffee@Work en heeft veel ontwikkelingen binnen het bedrijf meegemaakt. In het begin was hij Routevertegenwoordiger en nu werkt Arjan als Logistiek Medewerker.

Beroepsmilitair

Arjan wilde als kind militair worden omdat dit ook het beroep was van veel van zijn familieleden. Hij is begonnen bij de Korps Commandotroepen en heeft dit zeven jaar gedaan. Zijn hoofddoel was om in oorlogstijd iemand in leven te houden, totdat je diegene bij een veldhospitaal krijgt. In zijn laatste jaren is Arjan infanterie-instructeur geweest in Duitsland. “Ik leidde andere jongens op en gaf adviezen aan andere eenheden.”

Bestellingen naar de klant

Als Logistiek Medewerker houdt Arjan zich bezig met de inkomende goederen, bestellingen, bijhouden van het magazijn en het wegrijden van de bestellingen. De Customer Service geeft de orders aan hem door. “Aan de hand van de orders pak ik de spullen die erbij horen. Deze zet ik op een pallet, seal ik in en dan wordt het opgehaald.” De goederen die binnenkomen, boekt hij in en ruimt hij op in het magazijn.

De combinatie van bezig zijn in het magazijn en het rijden, vindt hij het leukste aan zijn werk. “Je zit lekker buiten, je bent wat vrij. Onderweg zie je van alles om je heen. Het is leuk dat je ook klantcontact hebt.”

Elke dag online

In zijn vrije tijd is Arjan een fervent gamer. “Het is begonnen met vrienden onder elkaar. Vanwege de corona kun je niet echt bij elkaar op visite, daarom hebben we online contact. Met mensen over de hele wereld spelen mijn vrienden en ik een game.” Hij ziet het als een uitdaging om tactisch slimmer te zijn dan een ander. “Ik hou er wel van om mezelf uit te dagen. Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het is in de gamewereld om bij te blijven met de jongelui. Dat vind ik een leuke uitdaging.”

Lekker de dag doorkomen

Arjan vindt een bakje koffie erg lekker, maar vindt zichzelf geen ‘fanaat’. Hij drinkt 5 tot 6 espresso’s op een dag. Een dag zonder koffie heeft hij nog niet geprobeerd, dit zou hij wel kunnen. “In het begin zal dat even lastig zijn, maar na een paar dagen ben je er vanaf.” Wanneer Arjan geen koffie drinkt, is dit voor hem een dag met slaperige ogen.

Wil jij net als Arjan ook op het werk genieten van verantwoorde en duurzame kwaliteitskoffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar vergelijking