Zo zijn wij!

 

Een landelijk dekkend koffieconcept

 

Het Coffee@Work concept is een landelijk dekkend koffieconcept voor zowel de zakelijke markt als voor de gastronomie. Met een uitgebreid assortiment koffieapparatuur, koffie, thee, disposables en overige producten. En ook een logistieke- en technische service.

 

De 1e keus voor koffievoorziening 


Coffee@Work wil voor de klant de 1e keus zijn. Met onze gerichte service, ons brede assortiment volautomatische espressomachines en hoogwaardige kwaliteit koffiemelanges voor de beste prijs, dragen wij al sinds 1997 de zorg over de koffievoorziening bij vele bedrijven, instellingen, scholen en andere organisaties.


Koffiespecialist


Als expert leveren wij betrouwbare professionele koffieapparatuur op basis van eerlijk advies op maat. Daarnaast zorgen wij voor periodieke ingrediëntenlevering en hebben wij een eigen technische dienst. Als specialist ontwikkelen wij ons voortdurend.


Professioneel team


Ons team van technici, verkoopadviseurs en routevertegenwoordigers is Barista SCAE Level 1 gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen. Want wij geloven "koffie is veel meer dan het drukken op een knop". Transparantie, kwaliteit en vertrouwen zijn de basis voor lange termijn relaties met onze klanten.


Onze klanten


Onze klanten herkent u aan een betrouwbare koffieautomaat, een zorgeloze koffie faciliteit en overheerlijke koffie op de werkvloer. Daarnaast hebben zij toegang tot de persoonlijke online C@W klanten portaal waarin men o.a. een bestelling kan plaatsen en alle nodige informatie m.b.t. de koffieautomaat en bestelgedrag kan bekijken.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons meer dan een label. De meeste van onze koffiemelanges zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Ook ons volledige thee assortiment draagt ditzelfde Rainforest Alliance label. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment energiezuinige espressomachines.

 

Groot(ste) assortiment koffieautomaten!

Ook een koffieautomaat gratis uitproberen?

Wilt u ook 5 jaar gratis service, onderhoud en garantie?

Klanten beoordelingen!

Beoordelingen bekijken >>

Op de koffie bij .............

Bekijk de ervaringen >>

Top 3 meest verkochte koffieautomaten!

Bekijk ze hier >>
Bel me terug