WMF koffiemachines voor professionals


Sinds 1927 zijn WMF koffiemachines een begrip in de Gastronomie. Elke koffiemachine is uniek en een specialist voor de meest uiteenlopende eisen in de horeca en het bedrijfsleven. Ook vandaag de dag nog worden alle WMF koffiemachines uitsluitend in Geislingen gemaakt. Made in Germany ten voeten uit. Met de slogan ‘The New Generation for every coffee situation’ benadrukt WMF haar veelzijdigheid als het gaat om koffiemachines. Met haar ongekend brede productaanbod heeft WMF namelijk voor elke koffiebehoefte een doeltreffende oplossing voor handen. Bepalend hierbij zijn capaciteit, locatie en koffiesoort. Immers, geen situatie is hetzelfde.

                                                                                                           

Specialiteiten machines

Voor de kleine, gemiddelde of grote capaciteit - WMF heeft wat u zoekt. Een blikvanger voor uw werkomgeving. Een uitgebreide reeks toestellen met verschillende grootte, design, belichting, enzovoort... Dompel uzelf onder in de wereld van de gespecialiseerde koffiemachines van WMF. Wees niet te snel tevreden.


Onderhoud uitsluitend door WMF zelf

In tegenstelling tot alle andere merken in het assortiment van Coffee@Work, verzorgt WMF uitsluitend zelf het onderhoud van de WMF koffiemachines in heel het land. Dat betekent dat Coffee@Work u als eindgebruiker direct na de aanschaf van uw WMF koffiemachine, rechtstreeks in contact brengt met de service afdeling van WMF Nederland. Zij zullen uw nieuwe WMF koffiemachine installeren, u op de hoogte brengen van de nodige service- momenten op basis van het te verwachten verbruik en adviseren welke WMF Serviceovereenkomst bij u past. Het eerste serviceovereenkomst-jaar is altijd gratis! Een WMF serviceovereenkomst omvat zowat alles en ook is weekend service mogelijk. Uiteraard blijft Coffee@Work uw service partner als het gaat om advies en de levering van ingrediënten van superieure kwaliteit.


WMF & Café Sincero

Voor de WMF koffiemachines schuiven wij graag ons duurzame Café Sincero label naar voren, bestaande uit een 100% Rainforest koffiemelange en een 100% Rainforest espressomelange, melkcups, Fairtrade suikersticks (4 gr.), diverse maten kartonnen bekers (evt. met deksel) en een eersteklas hard gebakken porselein.

WMF espresso machine >> 

WMF 1500 S espresso koffieautomaat

Wilt u ook uw ingrediënten periodiek aangevuld hebben?

Vraag onze Account Managers om advies!

Klanten beoordelingen!

Beoordelingen bekijken >>

Op de koffie bij .............

Bekijk de ervaringen >>

Top 3 meest verkochte koffieautomaten!

Bekijk ze hier >>
Bel me terug