Soepautomaten

 

Nog geen Cup a Soup op het werk? Een heerlijk rijk gevulde soep uit een handige sachet of gedoseerd vanuit een dispenser of automaat, doet wonderen. Het brede assortiment aan smaken zorgt steeds weer voor een aangename verassing. Kijk hieronder welk Cup a Soup systeem het beste bij u past. Wij regelen de rest. 

Cup a Soup automaten bij Coffee@Work cup a soup dealer en alle smaken aanwezig

 

 

Cup a Soup Carrousel

 

Een Cup a Soup Carrousel is een handig draaisysteem waarin u 6 soep- varianten, samen met de bijbehorende bekertjes en roerstaafjes overzichtelijk heeft staan. Plaats de Cup a Soup Carrousel dichtbij een heet watervoorziening en Proost!

 

 

Cup a Soup Mini

 

Heeft u per week gemiddeld 25 Cup a Soup gebruikers? Dan krijgt u gratis een Cup a Soup Mini in bruikleen bij u op de werkvloer. De Cup a Soup Mini heeft een modern strak design, biedt keuze uit 3 soep- varianten en regelt de soepdosering elektronisch. U dient hierbij zelf heet water toe te voegen.

 

 

Coup a Soup Tabletop

 

De Cup a Soup Tabletop is een ideale oplossing voor bedrijven met 50 tot 250 werknemers. De Cup a Soup Tabletop biedt keuze uit 3 smaken en is verkrijgbaar met én zonder heet watervoorziening. Het is ook mogelijk een betaalsysteem te koppelen aan de Cup a Soup automaat. 

 

 

Cup a Soup Standalone

 

De Cup a Soup Standalone is een professionele soepautomaat die de uitgifte van soep, bekers en roerstaafjes met één druk op de knop regelt. De Cup a Soup Standalone biedt keuze aan 4 verwisselbare smaken en is geschikt voor bedrijven met gemiddeld 100 Cup a Soup gebruikers per week. Het is mogelijk een betaalsysteem en geldwisselaar te koppelen aan de Cup a Soup Standalone automaat.

 

Vraag uw C@W Account Manager een Cup a Soup automaat voor u te regelen in combinatie met de aanschaf van één van onze overheerlijke koffieautomaten of vraag direct een offerte aan.


 

 

Een Cup a Soup systeem aanschaffen?

Vraag onze Accountmanagers om advies!

Ook een koffieautomaat aanschaffen?

Wilt u ook uw ingrediënten automatisch periodiek aangevuld hebben?

Meer info >>

Een koffieautomaat gratis bij u op locatie uitproberen?

Direct aanvragen >>

Wilt u ook 5 jaar garantie, gratis service en (preventief)onderhoud?

Meer info >>
Bel me terug