Porselein

 

De beste afdronk van een met zorg bereide espresso of cappuccino realiseer je wanneer dit product in kwalitatief porselein met juiste inhoud wordt geserveerd. We hebben voor u een porselein samengesteld voor zowel de Coffee@Work als voor de Café Sincero drank specialiteiten.

 

Coffe e@Work porselein

 

Het Coffee@Work porselein is een Duits hard gebakken porselein en bestaat uit een espresso-, koffie en cappuccinokop allen met bijpassende schotel in de kleur wit. Het Coffee@Work logo is slechts in detail aanwezig aan de binnenzijde van het  kopje. Dit porselein wordt veel in de horeca gebruikt en is eenvoudig stapelbaar. Ook hebben wij een tableau met twee potjes voor de suiker- en melkstaafjes en een latte macchiato/theeglas bijgevoegd.

 

 

 

 

 Café Sincero porselein

 

Het Café Sincero porselein is eveneens een hard gebakken porselein en veelal vindbaar in de Horeca. Het bestaat uit een espressokop met schotel en een koffie- en cappuccinokop die beide op hetzelfde schotel passen. Wel zo makkelijk! Het Café Sincero logo is verticaal subtiel aan de buitenzijde geplaatst, tevens is er een tableau met suikerpot en melkkannetje in dit assortiment opgenomen. De ronde vorm van dit porselein maakt het aangenaam voor Baristi hun espresso en latte art kunsten uit te oefenen.

 

Meer info / Direct bestellen!

  

 

Groot(ste) assortiment koffieautomaten!

Diverse bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen.........

Vraag onze Account Managers om advies!

Top 3 meest verkochte koffieautomaten!

Bekijk ze hier >>

Wilt u ook 5 jaar gratis service, onderhoud en garantie?

Meer info >>

Ook een koffieautomaat gratis uitproberen?

Direct aanvragen >>
Bel me terug