Lattiz

Maar liefst één derde van alle koffie die wij thuis, op het werk en in de horeca drinken is een melkkoffie. Logischerwijs is melk voor ons minstens zo belangrijk en onlosmakelijk verbonden aan een optimale koffievoorziening. Daarom introduceren wij u de Lattiz. Een innovatie van FrieslandCampina die met één druk op de knop melkschuim van overheerlijke constante baristakwaliteit produceert.


De Lattiz is voorzien van energielabel A++ en is zeer gebruiksvriendelijk. Via een bag-in-box systeem gooit u alle producten die in aanraking zijn gekomen met zuivel in één keer weg. Het apparaat bespaart daarmee tijd en kosten van een schoonmaakbeurt. Eén bag-in-box is goed voor 140 melkvariaties en is 10 dagen ongekoeld houdbaar in de machine. Hiermee is het een duurzame en hygiënische oplossing voor het melk onderhoudsprobleem.

De Lattiz is een ware revolutie op het gebied van melkschuim: de ideale samenstelling van eiwit en vet resulteert niet alleen in een verrukkelijke smaak, maar ook in een aantrekkelijke presentatie in de vorm van een dikke, smeuïge schuimlaag, zonder luchtbellen. Een lust voor het oog!

Klik hier voor meer informatie over de Lattiz >> 

Groot(ste) assortiment koffieautomaten!

Ook een koffieautomaat gratis uitproberen?

Wilt u ook 5 jaar gratis service, onderhoud en garantie?

Klanten beoordelingen!

Beoordelingen bekijken >>

Op de koffie bij .............

Bekijk de ervaringen >>

Top 3 meest verkochte koffieautomaten!

Bekijk ze hier >>
Bel me terug