Koffiebonen


Coffee@Work

Ons huidige koffiebonen assortiment heeft een brede variëteit aan zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde koffiesoorten. Samengesteld uit uitsluitend de beste kwaliteit arabica koffiebonen. Voor de meeste geldt dat deze onder ons herkenbare Coffee@Work label in een duurzame verpakking geleverd worden. Ook leveren wij binnen het Coffee@Work label een 100% gecertificeerde koffie van het Rainforest Alliance keurkmerk. 

 

 


De C@W Selezione Classico

De C@W Selezione Classico koffiemelange is een mooie gewassen 100% arabica koffie die zich kenmerkt door een vol zoet, vol bitter, beetje fruitig en ziltig karakter. Deze koffie heeft een boterige textuur met een duidelijke smaak van cacao, Bastogne koekjes, caoutchouc en perzik & een geur van chocola & Bastogne koekjes.

Extra geschikt als cappuccino, typeert zich door een aroma van romige melkchocolade.

Inhoud: 750 gr. netto per zak.

De C@W Selezione D'oro

De C@W Selezione D'oro koffiemelange is een samenstelling van arabica ’s met een vleugje togo en typeert zich door een geur van donkere chocolade, veel bitters, geen fruit en een licht zoetige smaak. Deze koffie heeft een stroperige textuur en smaakt naar pure cacao en koffielikeur. Kenners ervaren een echt Italiaans gevoel bij deze koffie.

Extra geschikt als cappuccino, kenmerkt zich door een aroma van romige donkere chocolade.

Inhoud: 750 gr. netto per zak

De C@W Rainforest

De C@W Rainforest koffiemelange is een 100% duurzame Rainforest Alliance koffie. Dit is een licht zoete & fruitige koffiemelange met een ziltig, bitters accent. Deze koffie kenmerkt zich door een kruidige smaak van vanille, nootmuskaat & peper en een geur van vanille en peper.

Extra geschikt als cappuccino, kenmerkt zich door een kruidige smaak en een aroma van fudge. Ook extra geschikt als lungo, typeert zich door een licht fruitige en peper- smaak.

Inhoud: 750 gr. netto per zak.  

De C@W Medium Roast Biologisch

De C@W Medium Roast Biologisch is een 100% arabica koffie die zich typeert door een overheersende bittere, maar tegelijkertijd ook zoetige- en fruitige- smaak. De koffie heeft een honingachtige textuur met een aroma van laurier (bitter) en sinaasappelsapschil (scherp), maar is ook droog in nasmaak (als peer en zwarte thee).

Extra geschikt als cappuccino, karakteriseert zich door een aantal zoete nuances van geroosterde noten en caramel (snickers).

Inhoud: 750 gr. netto per zak.

Café Sincero

Daarnaast heeft C@W het nieuwe Café Sincero label welke wordt vertegenwoordigd door twee uiterst zorgzaam geselecteerde 100% gecertificeerde Rainforest Alliance koffiebonen melanges.

Café Sincero Ameno

De Café Sincero Ameno is een 100% gecertificeerde Rainforest Alliance koffiemelange. Dit is een uitstekende milde koffie met een mooi balans tussen zoet, zuur en bitter. Deze koffie kenmerkt zich door een fruitige smaak van jasmijn en bloedsinaasappel en de geur van amandel.

Extra geschikt als espresso, karakteriseert zich door een uitgebalanceerde en fruitige smaak. Ook extra geschikt als lungo, kenmerkt zich door een sappige textuur en een aroma van amandel, rode limonade & jasmijn. Daarnaast ook extra geschikt als cappuccino, wordt getypeerd door een aroma van amandel & jasmijnthee.

Inhoud: 750 gr. netto per zak.


De Café Sincero Inteiro

De Café Sincero Inteiro is een 100% gecertificeerde Rainforest Alliance koffiemelange met een zoetige, beetje fruitig en bitters karakter. Deze koffie kenmerkt zich door een smaak van donkere chocolade, caramel & overrijp exotisch fruit (mango, banaan, ananas) met een aroma van caramel en chocola.

Extra geschikt als cappuccino, karakteriseert zich door een aroma van banaan & vanillecustard.

Inhoud: 750 gr. netto per zak.
Meer info / Direct bestellen!

 

 

Groot(ste) assortiment espresso machines!

Ook een Espresso automaat gratis uitproberen?

Keuze uit 5 C@W koffiebonen melanges!

Overweegt u een espresso volautomaat met verse melkschuimer?

Maak hier uw keuze >>

Wilt u ook profiteren van 5 jaar gratis service, onderhoud en garantie?

Meer info >>

Wilt u ook uw ingrediënten automatisch periodiek aangevuld hebben?

Meer info >>
Bel me terug