Jura koffiemachines

 

Geautoriseerd Jura dealer

 

Coffee@Work is geautoriseerd Jura dealer voor zowel de zakelijke JURA's als de JURA's voor thuisgebruik. JURA is al jaren wereldleider op het gebied van volautomatische koffiemachines. Twintig jaar geleden werd de IMPRESSA op de markt gebrachten en sindsdien heeft JURA - met succes - veel nieuwe producten ontwikkeld met innovatieve technologieën en nieuwe designs.

                                                                                          

Ultiem koffiegenot

Jura professionele espresso-, koffieapparatuur voor cappuccino en latte macchiato

 

Kiest u voor JURA, dan kiest u voor Zwitserse kwaliteit, zekerheid en voor ultiem koffiegenot. Met één druk op de knop bereidt een JURA-koffiemachine voor u de heerlijkste koffiespecialiteiten. U zult er - gegarandeerd - jarenlang plezier van hebben. Elke JURA-koffiemachine wordt uitgebreid getest voordat groen licht gegeven wordt voor de productie. Zo kan de kwaliteit van het product optimaal worden gegarandeerd.


Perfecte koffiespecialiteiten én milieubewust

 

Nog belangrijker is dat u, als koffieliefhebber, met deze prachtige machines perfecte koffiespecialiteiten kunt bereiden. Koffie van vers gemalen bonen, ‘not capsuled’, dus zonder overbodig verpakkingsmateriaal. Kiest u voor JURA, dan kiest u milieubewust! Minder afval omdat JURA-koffiemachines een lange levensduur hebben, mits de machine goed onderhouden wordt, levert dit een besparing aan grondstoffen op. En met de energiebesparende technologie levert JURA met zijn machines een bijdrage aan een duurzamere economie.

 

Design

 

Het design van JURA-koffiemachines wordt internationaal gewaardeerd. Diverse koffiemachines zijn inmiddels bekroond met gerenommeerde design Awards. Een JURA-koffiemachine is onmiskenbaar een pronkstuk voor uw interieur.  

 

Smart connect voor communicatie tussen de koffieautomaat en de gebruiker of beheerder. Tellerstanden en meldingen via een App en een zender naar de smartphone sturen

Jura Smart Connect (Nieuw!)

 

Een zender en een App betekenen een omwenteling in de communicatie tussen JURA volautomaten en gebruikers of vending- en operating aanbieders. Via Bluetooth® verstuurt JURA Smart Connect namelijk relevante gegevens over tellerstanden en meldingen (bonen erin doen, koffie residubak legen, etc.) naar de smartphone. Daar kunnen deze dankzij de gratis -JURA Connect App- altijd worden bekeken en desgewenst naar gedefinieerde e-mailadressen worden gestuurd. Nooit eerder waren afrekenen en onderhoud zo gemakkelijk en eenvoudig. -JURA Smart Connect- bestaat uit een zender voor de volautomaat en een App voor Android of iOS.

Jura espresso machines >>

 

 

Alle Jura Professional koffie apparatuur

Ook een Jura koffieautomaat gratis uitproberen?

5 Jaar gratis service, onderhoud en garantie op uw Jura!

Vraag onze Account Managers om advies!

Afspraak maken >>

Wilt u ook uw ingrediënten automatisch periodiek aangevuld hebben?

Meer info >>

Nieuwkomer aan de Top! De Jura Giga X3c Professional

Bekijk 'm hier >>
Bel me terug