Gemalen koffie (Fresh Brew)


Ons huidige gemalen koffie assortiment, bestaat uit een drietal Fresh Brew koffiemelanges welke tevens geschikt zijn voor de gerenomeerde (snel)filterapparatuur. Samengesteld uit uitsluitend de beste kwaliteit arabica-bonen. Voor de meeste geldt dat deze onder ons herkenbare Coffee@Work label in een duurzame verpakking geleverd worden. Ook leveren wij binnen het Coffee@Work label een 100% gecertificeerde gemalen koffie van het Rainforest Alliance keurkmerk.

 

De C@W fresh brew melanges:

 

  • C@W Fresh Brew Roodmerk: een versgemalen koffiemelange van milde Arabica en krachtige Robusta. Pittig en karakteristiek van smaak. Inhoud: 750 gr. netto per zak.
  • C@W Fresh Brew Goudmerk: een heerlijke versgemalen koffie van uitsluitend Arabica bonen. Mild en aromatisch van smaak. Inhoud: 750 gr. netto per zak.
  • C@W Fresh Brew 100% Rainforest: een versgemalen koffiemelange van 100% Rainforest gecertificeerde Arabica bonen. Mild & aromatisch van smaak. Inhoud: 750 gr. netto per zak. Rainforest Alliance staat voor het behouden van ecosystemen en het beschermen van de mensen en dieren die van deze ecosystemen afhankelijk zijn.

 

Meer info / Direct bestellen!

 

Fresh Brew machines voor verse filterkoffie!

Ook een Fresh Brew koffieautomaat gratis uitproberen?

Keuze uit 3 C@W Fresh Brew koffie melanges!

Wilt u ook profiteren van 5 jaar gratis service, onderhoud en garantie?

Meer info >>

Groot(ste) assortiment espresso machines!

Bekijk ze hier >>

Wilt u ook uw ingrediënten automatisch periodiek aangevuld hebben?

Meer info >>
Bel me terug