Franke koffiemachine

Franke staat voor perfect bereide koffiecreaties die leiden tot een ultieme smaakbelevenis en volmaakte tevredenheid. Kiest u voor Franke, dan kiest u voor flexibiliteit, bedieningsgemak en Zwitserse kwaliteit. Wij hebben tot grote tevredenheid van onze gebruikers de meest recente en innovatieve koffievolautomaat van Franke in ons assortiment: de Franke A600.

Individuele wensen

Voor elke nog zo individuele wens van de klant levert het brede en modulair opgebouwde productassortiment van Franke de perfecte oplossing:

  • Het Touch display kan volledig volgens uw eigen behoeften geoptimaliseerd worden en er bestaat een mogelijkheid tot eenvoudige plaatsing van reclameboodschappen en sfeerbeelden op het display.
  • Of u nou kiest voor een automatische reiniging EasyClean met handmatige toevoeging van reinigingsmiddelen, of een volautomatische reiniging rondom de klok prefereert met de CleanMaster met geïntegreerde reinigingspatroon, bij Franke bent u verzekerd van perfecte reiniging volgens de strengste hygiënenormen.
  • Franke garandeert eindeloos veel variaties met koude en warme melk(schuim): Kiest u voor de optie melksysteem met perfecte melkschuim enexacte dosering voor elke drank. Of kiest u voor de optie FoamMaster voor een fantastische melkschuim in een gegarandeerd onovertroffen kwaliteit –ook bij hoge uitgiftehoeveelheden en de hoogste eisen.

Franke A600 koffiemachine gratis uitproberen

Maak kennis met onze kwaliteit en verfijnde smaak. Wilt u zelf het bedieningsgemak van de Franke A600 ervaren? Bent u benieuwd hoe onze koffie smaakt en wilt u ook uw collega’s laten oordelen? Wij laten u graag
kennismaken met de innovatieve Franke A600 koffiemachine en onze overheerlijke koffie en plaatsen desgewenst de koffieautomaat één week gratis bij u op locatie. Na de proefperiode beslist u zelf of wilt overgaan tot klandizie bij Coffee@Work.

Franke espresso machine >>
Bel me terug