Etna koffiemachines

 

Geautoriseerd Etna dealer

 

Coffee@Work is geautoriseerd service dealer van Etna koffieautomaten. ETNA Coffee Technologies is al 25 jaar actief in het ontwikkelen en produceren van koffiemachines voor kantoor, instellingen, sportkantines en horeca. De Etna koffiemachines worden verspreid over geautoriseerde dealers wereldwijd. De fabricatie en ontwikkeling vindt plaats in Nederland. Etna waarborgt 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap, op het gebied van espresso technologie werkt de machine- producent samen met haar Zwitserse partner en specialist, Braumann.
                                                                                          

Vakmanschap

Jura professionele espresso-, koffieapparatuur voor cappuccino en latte macchiato

 

Gegarandeerde koffiesmaak is de leidraad in de ontwikkeling van de Etna koffiemachines. Of het nou gaat om een espresso, instant, filter of een koffiemachine met vloeibaar concentraat, Etna maakt gebruikt van de beste materialen, ervaringen kennis om te komen tot een hoogwaardige verwerking van de koffie.


Maatschappelijk verantwoord

 

Bij de ontwikkeling van de Etna koffiemachines staat duurzaamheid en recyclability hoog in het vaandel. Zo worden duurzame materialen en componenten gebruikt, LED verlichting toegepast en worden de machines voorzien van energiebesparende stand-by modus.

 

Smart connect voor communicatie tussen de koffieautomaat en de gebruiker of beheerder. Tellerstanden en meldingen via een App en een zender naar de smartphone sturen

Etna koffiemachine gratis uitproberen

 

Bent u benieuwd hoe onze koffie optimaal tot z’n recht komt in een Etna koffiemachine? en wilt u ook uw collega’s laten oordelen? Wij laten u graag kennismaken met onze overheerlijke koffie en plaatsen desgewenst een Etna koffieautomaat één week gratis bij u op locatie. Na de proefperiode beslist u zelf of u wilt overgaan tot klandizie bij Coffee@Work.

 

Etna koffiemachines >>

 

 

 

Bel me terug