Koffie op het werk

Uw koffie op het werk kan wel wat luxe gebruiken?

Luxe koffie op het werk, u kunt terecht bij de specialist Coffee@Work!

Voor luxe koffie op het werk, bent u bij Coffee@Work aan het juiste adres. Met de koffieautomaten van Coffee@Work serveert u uw klanten en medewerkers heerlijke koffie, cappuccino, espresso, latte macchiato, café au lait, wiener melange, chocolademelk en heet water voor de thee. Wij voorzien u niet alleen van een koffieautomaat, maar ook van alle benodigde ingrediënten. Kies voor Coffee@Work en serveer luxe koffie op het werk in een handomdraai.

Bekijk alle Koffieautomaten

Niet alleen koffie op het werk

U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen koffie op het werk. Zo hebben wij ook soep-,  water-, en fruitdrank automaten in ons assortiment. Ook leveren wij allerhande bijproducten als thee, servies, koekjes, melk, suiker en soep. Wij bieden voor ieder bedrijf een passende oplossing. U vraagt, wij draaien.

Koffie op het werk totaalservice

Koffie op het werk door C@W is meer dan alleen het plaatsen van een koffieautomaat. Ons servicegericht team zorgt voor tijdige bevoorrading van alle ingrediënten en ons onderhoudsteam komt bijtijds bij u langs voor onderhoud aan uw automaat. Zo heeft u altijd heerlijke koffie op het werk. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid daar staan wij voor!

Neem contact met ons op voor heerlijke luxe koffie op uw werk >> 

Een week een koffieautomaat op het werk op proef

Coffee @ Work biedt de unieke mogelijkheid tot een proefplaatsing, zodat u in alle rust kunt proeven en wennen aan luxe koffie op het werk. Neem nu een koffieautomaat op proef! Proef het verschil tussen uw huidige koffie en  onze verse koffie op het werk.

Gratis proefplaatsing aanvragen

Bel me terug