Clubsponsoring

 

Bent u op zoek naar een koffievoorziening voor in uw clubhuis of sportkantine en wilt u extra sponsor inkomsten voor de vereniging verdienen? Dat kan! Coffee@Work heeft een uniek win-win concept voor elke sportvereniging. Bent u kritisch en gaat u voor kwaliteit? Zoek dan vooral niet verder! Coffee@Work sponsort al jaren vele sportverenigingen van verschillende disciplines verspreid over het hele land. Bel vandaag nog naar 0800-2255263 of vul onmiddellijk het afspraak formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

Wist u dat naast extra sponsor inkomsten een kwalitatief betere kop koffie al dan niet samen met een grotere diversiteit aan koffievarianten ook voor aanzienlijk meer bar inkomsten zorgen?

 

 

Hoe werkt 't?


Onze accountmanager brengt uw sportvereniging een bezoek en zal aan de hand van een inventarisatie de koffie behoefte van de vereniging in kaart brengen. Veelal gaat dit in overleg met de barcommissie en/of de uitbater en één of meer bestuursleden. Vervolgens komt de accountmanager met een advies voor wat betreft de te plaatsen apparatuur en een financieel voorstel op maat, tevens zal hij het beschikbare sponsorbudget bepalen. Als laatste zal de accountmanager in samenwerking met een PR-medewerker van Coffee@Work en de sponsorcommissie van de vereniging de gewenste sponsor uitingen vastleggen welke binnen het door Coffee@Work beschikbaar gesteld sponsorbudget mogelijk zijn.

 

 

Groot(ste) assortiment koffieautomaten!

Ook een koffieautomaat gratis uitproberen?

Wilt u ook 5 jaar gratis service, onderhoud en garantie?

Wilt u ook uw ingrediënten automatisch periodiek aangevuld hebben?

Meer info >>

Diverse bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen.........

Naar de aanbiedingen >>

Vraag onze Accountmanagers om advies!

Direct advies >>
Bel me terug