Bravilor Bonamat

 

Wereldwijd de smaak van kwaliteit. Bravilor Bonamat ontwikkelt en produceert professionele drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Bravilor onderscheidt zich door een breed assortiment en een grote verscheidenheid aan machines, producten en accessoires. Vandaag de dag is Bravilor Bonamat wereldwijd vertegenwoordigd met negen eigen filialen en een uitgebreid dealernetwerk in ruim 100 landen.

                                                                                    

Nederlands familiebedrijf

 

Bravilor Bonamat is een familiebedrijf, opgericht in 1948 én trots op haar Nederlandse historie. Naast het hoofdkantoor is ook de productie in Heerhugowaard gevestigd met een ultramodern machinepark. De snelfiltermachines waren het begin van het succes van Bravilor Bonamat en hebben ervoor gezorgd dat zij vandaag de dag Europees marktleider zijn op het gebied van filterkoffiemachines.

 

 

Breed assortiment

 

Het assortiment reikt van koffiemachines voor instant ingrediënten, snelfilterkoffie tot volautomatische espressomachines voor verse koffiebonen. Daarnaast biedt Bravilor Bonamat machines voor warm en koud water. 

Bravilor koffiemachines >> 

 

Alle professionele Bravilor apparatuur

Ook een Bravilor koffieautomaat gratis uitproberen?

5 Jaar gratis service, onderhoud en garantie voor uw Bravilor!

Vraag onze Account Managers om advies!

Afspraak maken >>

Wilt u ook uw ingrediënten automatisch periodiek aangevuld hebben?

Meer info >>

Diverse bijzonder aantrekkelijke Bean2Cup aanbiedingen.........

Naar de aanbiedingen >>
Bel me terug