A-merken

 

Naast de private labels Coffee@Work, Café Sincero en Coffee@Home voeren wij ook enkele A-merken, zoals: Lipton, Cup a Soup en van Gilse.


Lipton

 

Uiteraard Lipton als het gaat om kwalitatieve verantwoorde thee. Lipton is verreweg de grootste theepakker van de wereld en levert ons het complete Trendy en Professional thee assortiment. Lipton vindt het erg belangrijk om aan een betere wereld te werken. Thee is een natuurlijk product dat alleen kan blijven bestaan als het goed gaat met de natuur. Daarom zit het duurzaam produceren van thee in het DNA van Lipton. Dit doen ze samen met de Rainforest Alliance, wat wordt gesymboliseerd door de groene kikker. Deze herken je vast wel van de verpakkingen. Op dit moment is 75% van de thee Rainforest Alliance gecertificeerd. De ambitie is om in 2015 100% van de thee gecertificeerd te hebben.


Cup a Soup

 

Ook Cup a Soup maakt deel uit van ons assortiment. Deze alom bekende opkikker is niet meer weg te denken van de werkvloer. Cup a Soup heeft een grote diversiteit aan soepen en een ruim assortiment dispensers en automaten voor op het werk.


Van Gilse

 

Van Gilse is onderdeel van Suiker Unie, van oudsher de toonaangevende suikerproducent van Nederland. 
Van Gilse bestaat ruim 100 jaar en er is inmiddels een assortiment van ruim 30 verschillende specialiteiten. De suikerproducten worden gemaakt in eigen fabrieken in Nederland, terwijl het hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Dinteloord, temidden van de uitgestrekte suikerbietenvelden. Van Gilse heeft een eigen productontwikkelingsafdeling waar continu nieuwe producten worden getest en verder ontwikkeld. Van Gilse heeft zich ten doel gesteld om producten te maken waarmee eten & drinken lekkerder wordt.

 

Meer info / Direct bestellen 

 

Groot(ste) assortiment koffieautomaten!

Ook een koffieautomaat gratis uitproberen?

Wilt u ook 5 jaar gratis service, onderhoud en garantie?

Top 3 meest verkochte koffieautomaten!

Bekijk ze hier >>

Diverse bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen.........

Naar de aanbiedingen >>

Vraag onze Accountmanagers om advies!

Direct advies >>
Bel me terug